Om oss

Om oss

Om Matkassen.nu

Matkassar har rent av exploderat senaste åren och är något som växer mer och mer för varje dag, vecka och månad som går. Vi får upp fler aktörer på marknaden som ständigt pressar marknaden med lägre priser, bredare utbud och sortiment på sina matkassar. Även nischade matkassar för t.ex. veganen, vegetarianen eller den som lever för sin träning. På matkassen.nu strävar vi efter att ge en så opartisk och direkt inblick i såväl för- som nackdelar med de olika aktörerna.

Vi hoppas att du ska bli nöjd med ditt besök hos oss och att det ska ge dig klarhet i vilken leverantör och vilken matkasse som passar just dig och ditt behov bäst. För mer information om din användning av denna webbplats hänvisar vi dig till vår integritetspolicy.

Hemsidan drivs och hanteras av:
Hogmalms Media AB
559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, KungälvHar du tips på hur vi kan förbättra sidan? Kontakta oss gärna på [email protected].

Vi lägger fokus på

UTBUD

Vi kikar alltid på vilket utbud som erbjuds från de olika leverantörerna. För oss är det viktigt att du som besökare enkelt ska kunna se vilket utbud varje specifika aktör har att erbjuda dig som köpare. Vi försöker att på ett så tydligt sätt som möjligt presentera vad som erbjuds. 

KVALITET

Kvalitet är självklart något som står högt i fokus hos oss när vi granskar de olika leverantörerna på matkassar. Vi granskar allt ifrån hållbarhetsfrågor till leveranshantering ifrån bolaget. Allt för att försäkra oss hur företaget hanterar kvaliteten på sina matkassar.

PRIS

Vilken aktör är billigast? Var får du mest mat för pengarna? Pris är alltid något som står centralt i fokus. Vi gör här en samlad bedömning kring kvalitet, leveranstid och pris. Vi jämför alltid matkassarna mot varandra på ett rättmätigt sätt. 

Information kring villkor och integritet

Villkor

Vi på matkassen.nu säljer inga matkassar själva utan agerar bara som ett jämförelseorgan där vi listar de största och i våra ögon bästa aktörerna på marknaden inom matkassar. Vi länkar därefter vidare till webbshoppen där affären görs direkt hos leverantören. Vi uppdaterar sidan löpande men reserverar oss för eventuella felaktigheter i paket eller prisuppgifter om justering nyligen gjorts hos leverantören.

Annonsering

Säljer du matkassar och vill annonsera på vår hemsida? Kontakta oss då på [email protected], vi är alltid öppna för nya samarbeten men är endast intresserade av att publicera annonsering kring mat & matkassar och avböjer därmed vänligen men bestämt övriga intresseförfrågningar. Det går även bra att kontakta oss via kontaktformuläret på sidan Kontakta oss.

Affiliate

Sidan innehåller affilitelänkar där vi som företag erhåller en ersättning per förmedlat köp och samarbetar idag med Adtraction.se och Adrecords.com. Detta gör det möjligt för oss att ständigt arbeta för att förbättra sidan och hålla den uppdaterad med ny och matnyttig information kring leverantörerna och matkassarna.

Distribuerar ni matkassar och vill arbeta med Affiliate? Då rekommenderar vi er att kontakta någon av leverantörerna ovan för vidare diskussioner.

Kakor

Matkassen.nu använder sig av kakor. En kaka, även kallad cookies, är en kort text som lagras i din webbläsare så att vår webbserver ska känna igen din webbläsare. Denna webbplats använder sig av helt ofarliga kakor som är till för att förbättra innehåll, navigation och sidstruktur.