Matkasse Norrköping

Norrköping var en gång i tiden Sveriges fjärde största stad innan den blev omkörd av både Linköping och Uppsala samt en rad andra svenska städer. Dock finns det fortfarande mycket att säga om staden och givetvis finns det flera sorters matkassar i Norrköping.

Långt tillbaka var staden Sveriges mecka för textilindustrin, medan även det klassiska svenska snuset började tillverkas i denna stad.

Utöver detta var den också stor inom den svenska sockerindustrin. I dagens Norrköping finns fortfarande en stor del av de gamla industrierna kvar. Stadskärnan har växt och stormarknader har tillkommit och idag har Linköpings Universitet ett campus i Norrköping.

Oavsett vilken sysselsättning man har måste man äta och för att slippa lägga onödig tid och pengar på matlagning rekommenderar vi att man testar en matkasse i Norrköping.

Rådhuset i Norrköping där det också finns matkassar.

De 3 bästa matkassarna i Norrköping

Vi strävar efter att rekommendera de tre bästa leverantörer av matkassar i Norrköping med hemleverans. I våra ögon faller det på Simple Feast med sina 100% ekologiska matkassar, Linas Matkasse och Middagsfrid.

Trots att dessa tre leverantörer är annorlunda på många sätt har de en sak gemensamt: de levererar enastående matkassar i Norrköping.

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 659 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Middagsfrid matkasse

Middagsfrid logotyp

Världens första matkasse håller måttet än idag. Alltid mat av högsta kvalitet.

Från: 609 SEK

 • Enkel och relaterbar mat
 • Bästa möjliga råvarorna
 • Först i världen med matkassar
 • Alterantiv för vego-dieter
 • Billiga priser

HelloFresh

HelloFresh logotyp

HelloFreshs varumärke genomsyras av fräschhet med fokus på rena råvaror och ekologiskt framställda ingredienser, vilket är anledningen till deras imponerande internationella expanderad.

Från: 550 SEK

 • 5 recept för 2 personer
 • Utan bindningstid
 • Passar allätare

Olika matkassar i Norrköping

När du bor i Norrköping kan du och din familj välja fritt vad ni vill äta och ha för typ av matkasse hemlevererad. Om det är så att ni har gått den gröna vägen, finns det måltider för vegetarianer och veganer men även flexitarianer och pescatarianer. Det finns också snabba matkassar, billiga matkassar och kassar som anpassats med smaker som barn uppskattar.

Det bästa med allt är du i möjligaste mån alltid får svenska produkter och ingredienser i din matkasse. Alla leverantörer håller också ett stort fokus på att leverera naturliga och ekologiskt odlade produkter.

Enkelt att beställa en matkasse i Norrköping

Eftersom alla dessa tre leverantörer vi rekommenderar för matkasse Norrköping finns på nätet är det snabbt och enkelt att beställa den kasse man är sugen på. Allt som krävs är att du skapar ett kundkonto hos din valda leverantör via mobilen eller din dator.

När du sedan valt ut din matkasse eller matkassar kommer du att få registrera betalningsalternativ. De olika som finns är möjligheten att bli fakturakund efter godkänd kreditprövning, eller så betalar du helt enkelt med Visakort eller Mastercard.

När du köper din första matkasse Norrköping kommer du att bli prenumerant. Detta betyder att du automatiskt kommer att få din matkasse hemlevererad på samma dag varje vecka. Det är dock du som har kontrollen och kan när som helst göra uppehåll eller avbryta din prenumeration.

Kort information om de bästa matkassarna i Norrköping

Sist men inte minst kommer vi till det viktigaste: en presentation av de olika leverantörerna vi valt ut. Här får du reda på vad de erbjuder och varför ditt val ska falla på just en av dessa pålitliga leverantörer av matkasse i Norrköping. Vill du har mer information om en aktör kan du klicka dig vidare till våra omfattande recensioner.

Simple Feast matkasse i Norrköping

Valet för dig som är vegetarian eller vegan och tar din diet och att värna om naturen på allvar. Här finner du enbart vegetariska och veganska matkassar. Du väljer själv vilken storlek (antal människor) du vill ha och får alltid tre måltider per person och vecka. Matkasse hos Simple Feast finns för antingen 2-3 personer eller 4-5 personer och innehåller mat som kan vara klar att äta inom 10-15 minuter.

Med en matkasse Norrköping från Simple Feast får du enbart naturliga och 100 % ekologiskt odlade produkter. Till och med de förpackningar maten levereras är biologiskt nedbrytbara. Numera säljer Simple Feast även färdiglagade grytor som levereras i praktiska portionsförpackningar.

Linas Matkasse i Norrköping

En bra anledning att välja Linas Matkasse i Norrköping är helt enkelt att så många andra redan gjort detta och att alla inte kan ha fel. Hur som helst finns det olika tycke och smak när det gäller mat och det vet Linas Matkasse också. Med anledning av detta erbjuder de hela 7 olika matkassar som ändras varje vecka och alltid innehåller mat av högsta kvalitet och kombineras med medföljande läckra recept.

Som kund kan du skräddarsy dina matkassar och välja bland 30 nya recept varje vecka.

Middagsfrid matkasse i Norrköping

Att välja Middagsfrid som leverantör av matkasse Norrköping är som att varje vecka göra det optimala valet av god och färsk mat med så mycket av de naturliga smakerna som möjligt. Även här följer recept med i din matkasse som du enkelt lagar till på mycket kort tid.

Middagsfrid erbjuder det de heter och satsar hårt på hållbarhet och ekologiska produkter i de matkassar som erbjuds i deras stora sortiment av totalt 10 kassar.

Jämför alla matkassar i Norrköping

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

550-1090kr

1359kr rabatt på fem kassar

4.9 Poäng

659-1099kr

30% rabatt på din första & 20% på dina 2 nästa matkassar

Linas Logotyp

4 Poäng

445-925kr

Nej

Middagsfrid

4.9 Poäng

589-1059kr

30% rabatt på första & 20% på din andra och tredje matkasse

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

550-2495kr

Nej

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

100 kronor rabatt för nya kunder (köp över 750kr)

4.5 Poäng

599-1373kr

25% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

1029-1189kr

Nej

Gi Logotyp

4.4 Poäng

699-2195kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp


3.9 Poäng

579-769kr

Nej

Gi Logotyp


3.6 Poäng

469-1089kr

Nej

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nej

Gi Logotyp

3.5 Poäng

879-1749kr

Nej