Matkasse Örebro

Låt oss hjälpa dig hitta de bästa matkassarna i Örebro!

Örebro är en svensk stad belägen i landskapet Närke. Staden var långt tillbaka i tiden en industristad som satsade mycket på skotillverkning och andra textilverksamheter.

Här finns det än idag mycket tillverkningsindustrier, men det har också satsats stort på forskning och den moderna tjänstesektorn. Eftersom de 125 000 invånarna som bor i staden i stor utsträckning är upptagna med jobb och studier är behovet för matkassar i Örebro stort.

Som tur är ligger Örebro placerat perfekt mellan Stockholm, Göteborg och Oslo vilket har gjort staden till ett transportmässigt logistikcentrum. Därför finns också den infrastruktur som behövs för att leverera matkassar redan på plats och utbudet bra matkassar i staden är därför brett.

Hitta bästa matkassen i Örebro

Beställer du en matkasse i Örebro från en av våra rekommenderade aktörer kan du alltid lita på att du får bra råvaror och roliga recept som kommer väcka liv i inspirationen i köket.

Bästa matkassarna i Örebro 2024

Nedan har vi listat de tre bästa matkassarna i Örebro just nu. De tillhandahåller till synes olika sorters matkassar fast med samma höga kvalitet. Här hittar du en salig blandning av matkassar för allätare, ekologiska varianter, vego-kassar och mycket mer. Givetvis finns det barnvänliga kassar och även snabba matkassar för dig som verkligen har begränsat med tid.

Hello Fresh matkasse

HelloFresh logotyp

Matkassar med fokus på färska ingredienser för en ökad inspiration i köket.

Från: 550 SEK

 • Skräddarsydda matkassar
 • Ständiga rabatter
 • Leverans i nästan hela Sverige
 • Mycket ekologiska varor
 • Billiga matkassar

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 659 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Middagsfrid matkasse

Middagsfrid logotyp

Världens första matkasse håller måttet än idag. Alltid mat av högsta kvalitet.

Från: 609 SEK

 • Enkel och relaterbar mat
 • Bästa möjliga råvarorna
 • Först i världen med matkassar
 • Alterantiv för vego-dieter
 • Billiga priser

Olika matkassar i Örebro

Trots att matkassarna levereras varje vecka kan du räkna med fantastisk variation på maten du äter, samtidigt som du alltid får spännande och unika recept. Detta inkluderar allt från svensk husmanskost till massor av exotiska rätter från olika främmande länder.

Det kan bland annat välja mellan är snabbkassar som gör att middagen kan tillagas på mellan 15-25 minuter. I annat fall finns allt från originalkassen till barnkasse och alternativ för de som valt den gröna vägen.

Enkelt att beställa en matkasse i Örebro

Allt som har att göra med matkassar i Örebro är så enkelt det bara går; från att beställa dem till att automatiskt få dem levererade till dörren en gång i veckan.

Din enda uppgift är att hitta en lämplig matkasse och besöka aktörens webbplats. Väl där skapar du ett nytt konto och startar prenumeration. Tjänsten kan du betala för med kort (Visa och Mastercard) eller mot faktura. Vidare är din prenumeration inte bindande utan väljer själv om och när du vill ändra eller avbryta den.

Kort information om de bästa matkassarna i Örebro

ENågot som du säkert vill veta är varför vi erbjuder tre leverantörer som vi anser vara de bästa och mest pålitliga på den svenska marknaden gällande matkassar. Därför har vi samlat information om dem nedan.

Vill du ta reda på mer om varje leverantör så hänvisar vi dig till våra recensioner.

HelloFresh matkasse i Örebro

HelloFresh är en leverantör av matkassar vars varumärke genomsyras av en fräsch atmosfär och ett stort kvalitetsfokus. Du kan välja mellan en klassisk, snabb, vegetarisk och familjevänlig matkasse med mellan 3 och 5 måltider för 2 till 4 personer i veckan.

Den största fördelen med HelloFresh matkassar i Örebro är, enligt oss, att man kan skräddarsy sina kassar. Detta gör du genom att välja mellan de 12 unika recept som publiceras på deras webbplats inför varje ny leverans.

Linas Matkasse i Örebro

När du väljer Linas Matkasse är du den som gillar variation i livet. Här handlar detta inte bara om recept och ingredienser, utan även om den stora variationen som finns i deras utbud av matkassar. Här finner du snabbkasse, flexitariankasse, barnkasse och inspirationskasse för att bara välja några.

Du erbjuds som ny kund ett prova-på-pris där du får dina första två leveranser av matkasse Örebro till kraftigt rabatterat pris.

Middagsfrid matkasse i Örebro

Middagsfrid är den leverantör som verkligen satsat på ett bra sortiment och alltid ger dig färska och svenska produkter i så stor utsträckning som möjligt. Du får även alltid högsta kvalitet och smakfulla recept med rätter från Sverige och övriga världen.

Utöver detta erbjuder de ett sortiment av totalt 10 matkassar. Här finner du de största matkassarna som innehåller flera middagar för flera personer och passar till de större familjerna. Även här gäller ett nykundspris vid den första leveransen av matkasse Örebro, där du kan spara så mycket som 30 % av det ordinarie priset.

Jämför alla matkassar i Örebro

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

550-1090kr

1359kr rabatt på fem kassar

4.9 Poäng

659-1099kr

30% rabatt på din första & 20% på dina 2 nästa matkassar

Linas Logotyp

4 Poäng

445-925kr

Nej

Middagsfrid

4.9 Poäng

589-1059kr

30% rabatt på första & 20% på din andra och tredje matkasse

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

550-2495kr

Nej

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

100 kronor rabatt för nya kunder (köp över 750kr)

4.5 Poäng

599-1373kr

25% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

1029-1189kr

Nej

Gi Logotyp

4.4 Poäng

699-2195kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp


3.9 Poäng

579-769kr

Nej

Gi Logotyp


3.6 Poäng

469-1089kr

Nej

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nej

Gi Logotyp

3.5 Poäng

879-1749kr

Nej