Matkasse Malmö

Letar du efter matkassar i Malmö? Då har du kommit rätt!

Malmö stad är som känt Sveriges tredje största stad vilket resulterat i många valmöjligheter för den som vill ha en matkasse i Malmö. Staden är också en av landets viktigaste industristäder och tack vare Öresundsbron, även porten till resten av Europa.

Många som bor i Malmö lever hektiska liv och har svårt att få ihop karriär och familjen med matlagning och andra sysslor.

Känner du igen dig själv i den beskrivningen?

Då rekommenderar vi att du ger matkassar i Malmö ett försök så att du också kan testa på fördelarna med att slippa planera, handla och laga mat.

För att underlättar ytterligare för dig har vi redan testat alla matkassar och i följande guide har vi samlat all information om de bästa matkassarna i Malmö.

Turning Torso, Öresunsbron och matkasse Malmö.

Bästa matkassarna i Malmö 2024

Bor man i Malmö är man bortskämd med antalet matkassar man kan välja mellan, varav de flesta är riktigt bra. Fast om du, i likhet med oss, föredrar att använda det bästa av det bästa så kommer följande tre aktörer passa dig bäst. Dessa tre matkassar har presterat utmärkt i alla våra tester och har dessutom mycket höga kundbetyg på sajter som Trustpilot.

Linas matkasse – Inspirationskasse

Inspirationskassen från Linas matkasse i Malmö är en kasse som utformats för hobbykocken som älskar att laga mat men som behöver hjälp med inspirationen. Recepten i denna kasse är spännande med smaker från hela världen. Ett perfekt sätt att vidga din horisont och förbättra dina matlagningskunskaper med enkla och överskådliga recept.

Från 659 SEK

  • Smakrik mat
  • Varierade recept
  • Måltider till hela familjen

HelloFresh – Skräddarsydd matkasse

HelloFresh logotyp

Med HelloFresh kan ta kontrollen över maten du äter. Börja med att välja den matkasse som passar dig bäst – för allätare, vegetarianer, familjer, etc. Därefter kan du också välja vilka maträtter du vill få levererade. Listan med valbara recept uppdateras en gång i veckan och ger dig möjligheten att skräddarsy dina matkassar.

Från 550 SEK

  • Skapa en matkasse som du älskar
  • En av de mest populära matkassarna i Malmö
  • Bra priser och rabatt för nya kunder

Middagsfrid

Middagsfrid logotyp

Middagsfrid har idag två matkassar som kan beställas med fyra måltider för två personer, nämligen storfavoriten Originalkassen och Flexitariankassen utan rött kött och med fokus på mycket grönt.

Kassarna kan dessutom beställas för ett prova-på-pris utan bindningstid så att du och din partner kan testa kassen.

Från: 609 SEK

  • Enkel och relaterbar mat
  • Bästa möjliga råvarorna
  • Först i världen med matkassar

Olika sorters matkassar i Malmö

Det tre ovan nämnda aktörerna har bäst matkasse i Malmö just nu, men det betyder inte att det är ensamma på marknaden, snarare tvärtom. Det finns faktiskt ett enormt antal matkassar i Skåne med omnejd.

För mer information om dessa matkassar kan du exempelvis tittat närmare på de billigaste matkassarna eller den bästa matkassen för barn.

Vidare kan du bland annat beställa en helt ekologiska matkasse i Malmö från Ecoviva eller GI-matkasse från företaget GI-boxen. Har du valt att följa en ännu mer extrem diet finns det också ett antal veganska matkassar i Malmö samt ett par LCHF-godkända matkassar.

Med andra ord har du som Malmöbo möjligheten att välja och vraka bland de flesta leverantörer i Sverige och på så sätt hitta den perfekta matkassen för dina och din familjs behov. Matkasse Malmö är faktiskt en praktisk lösning även om allergier då man, till exempel, kan beställa en laktosfri eller glutenfri matkasse.

Beställ en matkasse i Malmö

Att beställa en matkasse i Malmö är lätt som en plätt. Så länge du hittat en matkasse du vill testa så besöker du aktören i fråga genom att följa länkarna på denna sajt. Väl där gör du dina val och anpassar kassen efter behov.

Därefter går du vidare till betalningen. I regel kan du betala för din matkasse i Malmö med vanliga betal- och kreditkort (VISA & Mastercard) samt mot faktura. Sen är det bara till att vänta på att din första matkasse levereras.

OBS! Vänligen notera att du startar en prenumeration när du beställer din första matkasse, oavsett vilken aktör du beställer från. Prenumerationen är dock inte bindande utan kan ändras, pausas och avbrytas när som helst inom aktörens köpvillkor. Om du gillar din matkasse och vill fortsätta ta emot den varje vecka behöver du alltså inte göra något efter första beställningen.

Kort information om de bästa matkassarna i Malmö

Innan det är dags för dig att välja en av våra rekommenderade matkassar kan det vara smart att läsa på lite mer om varje aktör. Nedan hittar du sammanfattning om de aktörer vi nämnt i denna guide och för ännu mer information kan du klicka dig vidare till våra heltäckande recensioner. Där hittar du allt som finns att veta om de olika aktörerna, däribland alla deras matkassar, köpvillkor, leveransområden och annan matnyttig data.

Middagsfrid

Middagsfrid är en av våra absoluta favoriter. Inte nog med att de var först i världen med att erbjuda matkassar för hemleverans, men deras varierande sortiment är ett av de mest inspirerande på marknaden. Originalkassen, barnkasse, vegetarisk kasse, flexitariankasse, snabb kasse, med mera – här finns verkligen något för alla smaker och dieter. Varorna från Middagsfrid är dessutom billigare än sina konkurrenter och som ny kund får du upp till 300 kronor i rabatt på din första beställning

Linas matkasse

Vem har inte hört talas om Linas matkasse? Sedan 2007 har de dominerat marknaden och levererat grymma matkassar i Malmö och resten av världen. Även denna aktör har ett brett utbud kassar med bra variation. Det går till och med att beställa glutenfria alternativ från Linas matkasse. Är det så att du uppskattar konceptet med matkassar men inte vill ge upp all kontroll över ditt matintag så rekommenderar vi Linas gör-det-själv kasse där du varje vecka själv skapar din matkasse med de 30 recept som laddas upp på sajten.

Simple Feast

Simple Feast är en av de mest populära matkassarna i Malmö idag, och av en mycket bra anledning. Aktören är nämligen en av få i Sverige som uteslutande tillhandahåller vegetariska och veganska matkassar – en trend som växer lavinartat i Malmö. Givetvis håller alla recept och ingredienser högsta möjliga standard och leveranserna är garanterat fria från alla djurprodukter och till stor del ekologisk.

Jämför alla matkassar i Malmö

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

550-1090kr

1359kr rabatt på fem kassar

4.9 Poäng

659-1099kr

30% rabatt på din första & 20% på dina 2 nästa matkassar

Linas Logotyp

4 Poäng

445-925kr

Nej

Middagsfrid

4.9 Poäng

589-1059kr

30% rabatt på första & 20% på din andra och tredje matkasse

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

550-2495kr

Nej

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

100 kronor rabatt för nya kunder (köp över 750kr)

4.5 Poäng

599-1373kr

25% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

1029-1189kr

Nej

Gi Logotyp

4.4 Poäng

699-2195kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp


3.9 Poäng

579-769kr

Nej

Gi Logotyp


3.6 Poäng

469-1089kr

Nej

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nej

Gi Logotyp

3.5 Poäng

879-1749kr

Nej