Matkasse Sollentuna

Söker du en matkasse i Sollentuna? Då hittar du säkerligen en som passar här.

Det allra flesta ser på Sollentuna som en förort till Stockholm, vilket det också på många sätt är. Däremot är Sollentuna också en fristående kommun och en stad i sin egna fulla prakt.

En stor del av alla som bor i Sollentuna arbetar i huvudstaden och pendlar varje dag vilket ofta resulterar i att det inte finns tillräckligt med tid att lägga på matlagning. För dessa personer är en matkasse i Sollentuna en fördelaktig lösning.

Bästa matkassen i Sollentuna

Genom att prenumerera på en matkasse i Sollentuna kommer du slippa mycket som har med middagar och planering av dessa att göra. Varje vecka får du en matkasse levererad till dörren med alla de ingredienser och recept som krävs för att du ska kunna laga god och läcker mat till hela familjen.

Många gånger får du även ett mycket mindre matsvinn, vilket gör att det till och med kan bli mera ekonomiskt att välja matkasse med hemleverans. Att dessutom välja en ekologisk matkasse är ett hållbart val som gynnar hela planeten.

Bästa matkassarna i Sollentuna

Det viktigaste för oss när vi valde ut de tre bästa leverantörerna var att du skulle kunna hitta en matkasse i Sollentuna som passar dig ypperligt. Därför såg vi till att här finns något för alla, givetvis med svenska råvaror, ekologiska produkter och pålitliga leveranser. För mer information om aktörerna kan du klicka dig vidare till våra heltäckande recensioner.

Linas matkasse

Linas matkasse

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 659 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Matkomforts matkasse

Matkomform logotyp

Lyxiga matkassar som framställs av kockar. Exklusivitet genomsyrar hela detta varumärke.

Från: 650 SEK

 • Restaurangvärdiga recept
 • Exlusiva råvaror
 • Matkassen med bästa såsen
 • Varierande recept
 • Riktigt prisvärdamatkassar

HelloFresh

HelloFresh logotyp

HelloFreshs varumärke genomsyras av fräschhet med fokus på rena råvaror och ekologiskt framställda ingredienser, vilket är anledningen till deras imponerande internationella expanderad.

Du väljer själv om du vill ha en klassisk, barnvänlig, snabb & enkel eller lakto-ovo vegetarisk matkasse.

Från: 550 SEK

 • 5 recept för 2 personer
 • Utan bindningstid
 • Passar allätare

Olika sorters matkassar i Sollentuna

Du som bor i Sollentuna kan med fördel välja en av våra utvalda leverantörer av matkassar i Sollentuna. Då kan du vara så säker på att du alltid får recept och matvaror av absolut högsta klass, anpassad efter dina matvanor.

Det finns matkassar för alla er som vill äta mer grönt och lever du ett stressigt liv kan du välja en snabb och billig matkasse i Sollentuna med snabba hela familjen på bara mellan 15-25 minuter.

Enkelt att handla en matkasse i Sollentuna

Det är precis lika enkelt att beställa en matkasse i Sollentuna som det är att laga maten som levereras i den. Inköpsprocessen sammanfattar man enkelt i följande tre steg:

 1. Registrera ditt kundkonto och din prenumeration hos din valda leverantör av matkasse i Sollentuna.
 2. Välj den matkasse som faller dig i smaken och glöm inte att vissa aktörer låter dig skräddarsy kassarna med unika recept.
 3. Betala antingen med Visa/Mastercard eller mot faktura via Klarna.

Du kan hantera beställningar och ditt kundkonto via mobil, surfplatta eller dator. Vissa leverantörer erbjuder också en separat mobil applikation för nedladdning.

Kort information om de bästa matkassarna i Sollentuna

För dig som vill veta mera om våra tre utvalda leverantörer hittar du recensioner av dem i menyn högst upp på denna sajt. I övrigt finns korta sammanfattningar av vad de har att erbjuda i sektionen nedan.

Linas matkasse i Sollentuna

Hos Linas Matkasse Sollentuna får du som ny kund ett prova på pris på dina första leveranser. Bara detta gör det ekonomiskt att välja denna leverantör. Utöver detta erbjuder de ett variationsrikt sortiment av matkassar där du alltid får näringsrika, färska och svenska råvaror.

Här finns också en snabb kasse där du lagar mat på 15 minuter samt en inspirationskasse och en barnkasse, för att nämna några. Totalt erbjuder de 7 olika matkassar till allt från flexitarianer till allätare.

Simple Feast Matkasse i Sollentuna

Leverantören Simple Feast erbjuder veganska och vegetariska matkassar i Sollentuna. Här handlar det enbart om 100 % ekologiska produkter, där även förpackningarna tillverkats av biologisk nedbrytbart material.

Detta är helt enkelt en leverantör av matkasse för alla som lever ett liv i hållbarhetens tecken med fokus på naturen och god mat. Matkassar finns för 2-3 personer samt 4-5 personer. Du beställer och Simple Feast levererar pålitligt varje vecka.

Matkomforts matkasse i Sollentuna

Matkomfort är den exklusiva leverantörer av matkassar i Sverige. Själva kallar dem sig för matkassen med de goda såserna, men vi anser att de representerar mer än så.

Alla recept och alla mat i dessa matkassar framställs nämligen av kockar. Dessutom använder man de absolut bästa råvarorna som svenska producenter har att erbjuda.

Jämför alla matkassar i Sollentuna

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

550-1090kr

1359kr rabatt på fem kassar

4.9 Poäng

659-1099kr

30% rabatt på din första & 20% på dina 2 nästa matkassar

Linas Logotyp

4 Poäng

445-925kr

Nej

Middagsfrid

4.9 Poäng

589-1059kr

30% rabatt på första & 20% på din andra och tredje matkasse

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

550-2495kr

Nej

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

100 kronor rabatt för nya kunder (köp över 750kr)

4.5 Poäng

599-1373kr

25% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

1029-1189kr

Nej

Gi Logotyp

4.4 Poäng

699-2195kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp


3.9 Poäng

579-769kr

Nej

Gi Logotyp


3.6 Poäng

469-1089kr

Nej

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nej

Gi Logotyp

3.5 Poäng

879-1749kr

Nej