Matkasse Borås

Naturligtvis finns det många platser i Sverige där matkasse med hemleverans passar perfekt för de flesta familjer. Den svenska staden Borås – som blivit känd för alla sina postorderföretag – är däremot ett praktfullt exempel.

I en stad med ett hektiskt arbetstempo där det alltid är fullt upp att göra, kommer det helt naturligt att bli mindre tid över till annat. Med det sagt kommer det många gånger vara ett perfekt val att beställa matkasse Borås med hemleverans för många singlar, par och barnfamiljer.

Ja, faktum är att det finns flera matkassar i Borås, allt från stora till små varianter till diverse olika dieter. Att beställa en matkasse i Borås kommer ge dig mer tid att lägga på annat än att handla och laga mat, dessutom kostar det i regel mindre än att handla själv.

De 2 bästa matkassarna i Borås

Vi har ingen orsak att göra saker mer komplicerade än När det gäller Borås ligger denna stad mycket nära Göteborg, vilket gör att det kommer finnas många aktiva leverantörer av matkasse Borås. Nedan ser du de tre bästa leverantörerna av matkasse Borås med hemlevarans.

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 659 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Hello Fresh

Hello Fresh

Matkassen för vegetarianer och veganer. Även stort fokus på ekologiska varor från Sverige.

Från: 550 SEK

 • Helveganska matkassar
 • Exklusiva svenska råvaror
 • Leverans i storstäder
 • Ekologiska ingredienser
 • Fördelaktiga rabatter

Middagsfrid matkasse

Middagsfrid logotyp

Världens första matkasse håller måttet än idag. Alltid mat av högsta kvalitet.

Från: 609 SEK

 • Enkel och relaterbar mat
 • Bästa möjliga råvarorna
 • Först i världen med matkassar
 • Alterantiv för vego-dieter
 • Billiga priser

Olika matkassar i Borås

Givetvis kommer det inte vara något specifikt och annorlunda gällande matkasse Borås från de tre leverantörer vi presenterar på denna sida. Här får du alltid samma härliga kvalitet på din matkasse. Du kan som vanligt alltid välja om du vill ha vegetarisk, vegansk matkasse eller den vanliga och festliga originalkassen som två av leverantörerna erbjuder.

Du som vill ha riktiga vegetariska eller veganska matkassar, kommer alltid göra bästa valet av Simple Feast som leverantör. När du vill ha variation på dina matkassar och ett bra nykundspris, väljer du antingen Middagsfrid eller Linas Matkasse som din leverantör av matkasse i Borås med hemleverans.

Det är enkelt att beställa en matkasse i Borås

Eftersom dessa matkassar med hemleverans beställs direkt på nätet via leverantörernas hemsidor, kommer det vara lika enkelt att beställa dessa i Borås som det är i Stockholm eller Göteborg. Det enda du behöver gör är att registrera dig som kund med några få personliga uppgifter och en leveransadress.

Efter detta väljer du helt enkelt den matkasse du önskar köpa hos din valda leverantör. Idag har de flesta aktörer stöd för betalningar via antingen betalkort, kreditkort eller mot faktura (efter en kreditupplysning). Din matkasse kommer sedan levereras på utvalda dagar en gång per vecka. Vid köp av din första matkasse kommer du automatiskt att prenumerera på matkassar, men prenumerationen är inte bindande och kan avbrytas när som helst.

Kort information om de bästa matkassarna i Borås

När du nu vet hur det går till att köpa matkasse Borås med hemleverans och vad våra tre leverantörer erbjuder. Nu återstår det bara att du lär dig lite mer om de olika produkterna innan du väljer vilken matkasse i Borås som passar dig bäst.

Linas matkasse i Borås

Anledningen till varför barnfamiljer och par bör välja Linas matkasse i Borås är ganska så självklar. Detta är ett av de två bästa valen när det handlar om en traditionell blandkost genomsyrad av hälsosam mat av högsta kvalitet. Som kund hos denna leverantör får du alltid en rikt variation av olika matkassar, där du finner en härlig blandning av allt från ekologiska och färska ingredienser av högsta kvalitet.

I Borås erbjuder Linas matkasse ett sortiment av 7 olika matkassar där du finner allt från snabblagad mat och inspirerande recept till flexitariankasse, barnkasse och de stora originalkassarna. Du finner också många olika val gällande storlekar på din matkasse Borås.

Simple Feast matkasse i Borås

Du som väljer Simple Feast som matkasse med hemleverans i Borås är med stor sannolikhet vegetarian eller vegan. Eller så vill du helt enkelt bara ha variation i vardagen samtidigt som du äter mer grönt. Hos denna leverantör får du alltid 100 % ekologiska produkter i din matkasse.

Du väljer mellan vegetarisk eller vegansk kasse, samt om du vill ha mat för 2-3 eller 4-5 personer 3 middagar i veckan. Enklare och godare kan det inte bli.

Middagsfrids matkasse i Borås

Du behöver inte specifik orsak att välja Middagsfrid i Borås, förutom att du uppskattar hög kvalitet och fantastiskt smakrika smaker. Här finner du Vegokassen, Barnkassen, Snabbkassen och Flexitariankassen samt Originalkassar. Faktum är att du finner 8 olika kompletta matkassar i denna aktörs sortiment.

Utöver detta erbjuder de också två specialkassar. Detta i form av Melliskassen och Fruktkassen. Detta kan bli det bästa valet för dig som vill ha hög klass på din mat, samtidigt som du också kan få dig ett mellanmål när hungern sätter in mellan måltiderna.

Jämför alla matkassar i Borås

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

550-1090kr

1359kr rabatt på fem kassar

4.9 Poäng

659-1099kr

30% rabatt på din första & 20% på dina 2 nästa matkassar

Linas Logotyp

4 Poäng

445-925kr

Nej

Middagsfrid

4.9 Poäng

589-1059kr

30% rabatt på första & 20% på din andra och tredje matkasse

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

550-2495kr

Nej

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

100 kronor rabatt för nya kunder (köp över 750kr)

4.5 Poäng

599-1373kr

25% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

1029-1189kr

Nej

Gi Logotyp

4.4 Poäng

699-2195kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp


3.9 Poäng

579-769kr

Nej

Gi Logotyp


3.6 Poäng

469-1089kr

Nej

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nej

Gi Logotyp

3.5 Poäng

879-1749kr

Nej