Matkasse Halmstad

Funderar du på att börja prenumerera på en matkasse i Halmstad? Tur för dig!

Gyllene tider är nämligen tillbaka i Halmstad. Och då syftar vi inte alls på det gamla svenska popbandet med Per Gessle i spetsen som springer runt och sjunger om sommartider. Istället menar vi gyllene tider för matälskare tack vare alla matkassar i Halmstad för hemleverans.

Halmstad är en svenska stad som ligger belägen på västkusten med närmare 100 000 invånare. Det är en handelsstad med en stor hamn och en levande stadskärna med många företagare samt en rad stora industrier.

Utöver detta är Halmstad också en av de större svenska universitetsstäderna. Allt detta bidrar till att de flesta människor i Halmstad har dåligt med tid till över. Ju mer du har att göra gällande arbete och familj, desto mindre tid får du till att handla och laga mat. Faktum är att det ofta tar enormt lång tid att bara tänka ut vad det ska bli till middag. Som tur är finns det en effektiv lösning.

Lösningen är givetvis att börja prenumerera på matkasse i Halmstad. Då kan du alltid äta mat av hög kvalitet, bra variation och en blandning färska ekologiska grönsaker och det bästa svenska köttet. Det bästa av allt är att kassarna kommer med nya och enkla recept varje vecka.


Halmstad slott i utkanten av staden där det också finns matkassar

Bästa matkassarna i Halmstad

Vi har som vanligt hittat de tre bästa, mest pålitliga och spännande leverantörerna av matkassar i Halmstad. Här får du alltid en bra variation och härliga priser på mat av hög kvalitet. Leverantörer som du verkligen kan lita på, där du får din matkasse i Halmstad levererad hem till dörren på samma dag varje vecka.

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 519 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Simple Feast matkasse

blank

Matkassen för vegetarianer och veganer. Även stort fokus på ekologiska varor från Sverige.

Från: 649 SEK

 • Helveganska matkassar
 • Exklusiva svenska råvaror
 • Leverans i storstäder
 • Ekologiska ingredienser
 • Fördelaktiga rabatter

Middagsfrid matkasse

Middagsfrid logotyp

Världens första matkasse håller måttet än idag. Alltid mat av högsta kvalitet.

Från: 445 SEK

 • Enkel och relaterbar mat
 • Bästa möjliga råvarorna
 • Först i världen med matkassar
 • Alterantiv för vego-dieter
 • Billiga priser

Olika matkassar i Halmstad

Vare sig du suktar efter en härlig originalkasse med något som alla kan äta eller om det ska vara en strikt ekologisk matkasse med vegetarisk mat, kan våra utvalda leverantörer av matkasse Halmstad att kunna ge dig det du söker.

Här finner du en rik variation där du kan få helt ekologiska produkter som passar alla de som har valt att enbart äta den klassiska vegetariska eller veganska dieten. Du som vill ha mer variation i din diet kan välja mellan olika flexitariankassar, snabbkassar, barnkassar och inspirationskassar från våra andra två leverantörer. En av leverantörerna erbjuder även mellanmålskasse eller fruktkasse som specialkassar.

Det är enkelt att beställa matkasse i Halmstad

Idag ska allt vara enkelt. När det gäller mat och valet faller på matkasse med hemleverans i Halmstad, så kan det inte bli enklare. Här kommer du att ingå ett avtal om prenumeration i och med din första beställning, där du får din valda matkasse hemlevererad på samma dag varje vecka. Du kan när som helst välja att avbryta ditt abonnemang eller göra ett uppehåll.

Den första gången du beställer din matkasse kommer du att registrera ett konto hos din valda leverantör. Detta precis som på vilken webbutik som helst. Efter detta gör du valet av matkasse Halmstad, för att sedan utföra din betalning. Här kan du oftast använd Visa eller Mastercard, samt att vissa leverantörer också erbjuder köp mot faktura. När betalning är gjord kommer din matkasse att levereras till dörren den dag som leveranser sker från din valda leverantör.

Kort information om de bästa matkassarna i Halmstad

När du vill ha kvalitet och variation i din matkasse Halmstad, finns det inga bättre leverantörer än de tre vi presenterar. Här får du kompletta matkassar med perfekt kvalitet på alla ingredienser, samt att du alltid får inspirerande recept på god mat som hela familjen tycker om. Läs vidare i korthet om varje enskild leverantör av matkasse Halmstad med hemleverans.

Middagsfrid matkasse i Halmstad

Egentligen skulle det kunna vara så enkelt som att säga att alla vill ha Middagsfrid vid matbordet. Och var de så enkelt att Middagsfrid var den enda matkassen i Halmstad, skulle nog ändå ingen vara missnöjd.

Här finns ett utbud av inte mindre än 10 olika matkassar. Dessa sträcker sig från melliskassen för alla som söker något mellan måltiderna till originalkassen, flexitariankassen, barnkassen och vegokassen.

Simple Feast matkasse i Halmstad

Ett givet val för alla vegetarianer och veganer som är strikta med sin diet och vill att de olika ingredienserna ska hålla en hög kvalitet. Alla produkter från Simple Feast är 100 % ekologiska och du kan fritt välja mellan vegetarisk eller vegansk matkasse. Simple Feast går också steget längre och levererar din mat i biologiskt nedbrytbara förpackningar.

Helt enkelt väljer du inte bara god mat, utan du gör ett tydlig val som står för hållbarhet och en hållbar livsstil.

Linas Matkasse i Halmstad

Linas Matkasse leverar inte 100 % ekologiska produkter och använder fortfarande sig av traditionella förpackningar. Trots det fokuserar företaget enormt mycket på hållbarhet. Här erbjuds i stor utsträckning ekologiskt odlade produkter och man bidrar även till mycket biståndsarbete.

Vad sägs om Inspirationskassen, Barnkassen eller Flexitariankassen som exempel på de 7 olika kassar som man kan välja mellan. Alla dessa kommer med härliga recept som du lätt förstår.

Jämför alla matkassar i Halmstad

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

408 – 896 kr

Spara upp till 965 kr på dina första 4 matkassar!
HELLOAFF965

4.9 Poäng

439 – 798 kr

Få 20% rabatt på dina två första matkassar – spara upp till 600 kronor.
Kod: NYKUND_SOMMAR


Linas Logotyp

4.9 Poäng

365 - 629 kr

20% rabatt för alla nya kunder! Kod: GRÖNMAT2022

Middagsfrid

4.9 Poäng

445 – 645 kr


Simple feast Logotyp

4.7 Poäng

649 – 1249 kr

Spara 20% på din första matkasse!

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

 515 – 1815 kr

600 kr rabatt på de 4 första kassarna! (150 kr/kasse)

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

200 kronor rabatt för nya kunder (köp över 700kr): NY200KR

4.5 Poäng

Från 599 kr

50% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

879 – 979 kr

200 kr rabatt på ditt första köp för nya kunder. Rabattkod: PASSION

Gi Logotyp

4.4 Poäng

695 – 1995 kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp

4.0 Poäng

Från 529 kr

25% rabatt för alla nya kunder

Gi Logotyp


3.9 Poäng

379 – 679 kr

Just nu första kassen för 299 kronor.

Gi Logotyp


3.6 Poäng

399 – 949 kr

Just nu 100 kronor rabatt på första kassen.

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nya kunder får 100 kronor rabatt på beställning för 700 kronor!

Gi Logotyp

3.5 Poäng

599 - 1 599 kr

Rabatt på första matkassen du beställer