Matkasse Stockholm

Föga förvÄnande Àr det att det finns fler matkassar i Stockholm Àn pÄ alla andra orter i Sverige. Anledning till det Àr framför allt att mÄnga av de som levererar matkassar har sina huvudkontor och kök i huvudstaden. Dessutom Àr det den största enskilda marknaden i landet med flest matkassar per capita.

Givetvis Àr de mÄnga valmöjligheterna till fördel för alla som Àr intresserade av en matkasse i Stockholm. Samtidigt kan det skapa lite problem dÄ det breda utbudet gör det svÄrt att hitta rÀtt matkasse för just dig.

I ett försök att underlÀtta för dig och guida dig till en matkasse som faller dig i smaken, har vi skapat denna omfattande guide till de bÀsta matkassarna i Stockholm. Vi har bland annat listat de tre som Àr bÀst-i-test men erbjuder Àven tips pÄ alternativa matkassar samt instruktioner om hur man bestÀller en matkasse.

Huvudstaden med norrsken och matkassar i Stockholm.

BĂ€sta matkassarna i Stockholm

Efter Ätskilliga tester och en heltÀckande granskning av alla matkassar i Sverige Àr vi bergsÀkra pÄ att vi hittat de tre bÀsta matkassarna i Stockholm idag. Som du snart kommer se har Àr det varierad samling matkassar som vi listat, frÄn kassar med vardagsrecept, en vegansk matkasse samt en matkasse för finsmakaren.

Vad dessa tre matkassar har gemensamt Àr att de Àr bÀttre Àn sina konkurrenter och att de dels fÄtt högt betyg i vÄra tester men Àven bra omdömen frÄn tidigare kunder pÄ bland annat Trustpilot.

Matkomfort – Lyxig matkasse i Stockholm

Matkomform logotyp

Premiumkassen frÄn Matkomfort Àr en matkasse för livsnjutaren som uppskattar exklusiva rÄvaror och intressanta smaker. Alla recept och fÀrdiglagade komponenter i Matkomforts matkassar har tillagats av professionella kockar. DÀrmed kan du förvÀnta dig restaurangvÀrdig mat i varje leverans.

Mycket av maten som levereras – inklusive sĂ„serna – Ă€r redan fĂ€rdiga och redo att serveras. Med andra ord erbjuder denna matkasse Stockholm dig möjligheten att Ă€ta lyxig vardagsmat utan anstrĂ€ngning.

FrÄn 515 SEK

  • Lyxig mat med exklusiva rĂ„varor
  • Mat tillagad av kockar
  • RestaurangvĂ€rdiga mĂ„ltider

Linas matkasse – VĂ€lj sjĂ€lv kasse

Linas matkasse Àr hela Sveriges favoritmatkasse. Företaget har ett stort antal matkassar för diverse dieter, smaker och familjer. Originalkassen levereras med roliga vardagsrecept och den vegetariska matkassen Àr perfekt för de som Àter lakto-ovo.

Vi anser dock att vÀlja sjÀlv kassen Àr den bÀsta dÄ den ger dig som kund möjligheten att vÀlja maten som levereras i din matkasse. Varje vecka publicerar Linas matkasse nÀmligen 30 nya recept som du kan vÀlja mellan.

FrÄn: 579 SEK

  • Smakrik mat
  • Varierade recept
  • MĂ„ltider till hela familjen

Simple Feast – Vegansk matkasse Stockholm

Aldrig tidigare har sÄ mÄnga valt att följa en vegansk diet och dÀrför Àr efterfrÄgan pÄ veganska matkassar i Stockholm större Àn nÄgonsin förr. Den enda aktör som vi anser lyckas leverera en riktigt bra vegansk matkasse Àr Simple Feast.

Du vÀljer sjÀlv om du vill ha Family Feast, Season Feast eller Comfort Food, samt om kassen ska vara vegetarisk eller vegansk. Dessutom Àr alla ingredienser och rÄvaror 100 % ekologiska.

FrÄn 939 SEK

  • 100 % veganskt innehĂ„ll
  • Nyttiga och ekologiska kassar
  • SpĂ€nnande recept varje vecka

Olika sorters matkassar i Stockholm

Förutom de topp tre bÀsta matkassarna i Stockholm har vi Àven rekommenderat en rad andra matkassar baserat pÄ olika kriterier. Detta för att du sÄ enkelt som möjligt ska kunna hitta den perfekta matkassen för dig, oavsett om du har allergier, följer en strikt diet, eller vill ha recept som du kan tillaga pÄ under 15 minuter.

I menyn högst upp pÄ denna sajt hittar du lÀnkar till alla vÄra guider, dÀribland lokala guider till allt frÄn Malmö och Göteborg till BorÄs och Halmstad. Dessutom har vi listat de bÀsta matkassarna i flera andra kategorier, dÀribland:

Ekologisk matkasse
Vegansk matkasse
Barnmatkasse
Billigaste matkassen

Givetvis har vi Àven skrivit detaljerade recensioner om alla de aktörer som vi rekommenderar. Recensionerna Àr opartiska och baserade pÄ de tester vi utför samt kunders omdömen. PÄ sÄ vis kan du alltid lita pÄ att de Àr transparenta och Àrliga.

BestÀll en matkasse i Stockholm

Ett av de viktigaste kriterierna för en bra matkasse Àr att den Àr enkel att bestÀlla. Hela poÀngen med matkassar i Stockholm Àr att man ska spara tid och dÄ ska man inte behöva krÄngla med bestÀllningen. Idag anvÀnder de flesta aktörer en snarlik process för hantering av bestÀllningar och den kan delas upp i följande tre steg:

1. AnvÀnd vÄra rekommendationer till att hitta den perfekta matkassen för dig. PÄ denna sajt hittar du matnyttig information om alla de ledande matkassarna i Stockholm och resten av Sverige.

2. Besök aktören du vill bestÀlla frÄn, vÀlj matkassen du Àr intresserad i och anpassa den efter behov, dvs. vÀlj antal rÀtter, hur mÄnga som ska Àta, etc.

3. Betala för din matkasse med ditt bankkort eller mot faktura via Klarna. Efter din första bestÀllning startar du en prenumeration utan bindningstid vilket innebÀr att du har full kontroll och kan pausa, Àndra och avbryta den nÀr du vill.

Kort information om de utvalda matkassarna i Stockholm

Slutligen har vi skrivit ihop ytterligare information om vÄra utvalda leverantörer av matkassar i Stockholm. Vidare finns det Ànnu mer info i vÄra matnyttiga recensioner.

Matkomfort

“Matkassen med de goda sĂ„serna” Ă€r Matkomforts slogan och pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt en bra förklaring av vad man erbjuder. Detta Ă€r nĂ€mligen en unik leverantör av matkassar i Stockholm dĂ„ all mat förbereds av ett team med kockar. Det innebĂ€r bland annat att matkassarna innehĂ„ller exklusiva rĂ„varor och mat vĂ€rdig av att serveras pĂ„ en restaurang. Priset Ă€r nĂ„got högre för dessa matkassar men vi garanterar att du fĂ„r valuta för dina pengar. Vem vill inte Ă€ta lyxig, kockförbered pĂ„ vardagar?

Linas matkasse

Linas matkasse Àr hela Sveriges favoritmatkasse. Företaget har ett stort antal matkassar för diverse dieter, smaker och familjer. Originalkassen levereras med roliga vardagsrecept och den vegetariska matkassen Àr perfekt för de som Àter lakto-ovo. Vi anser dock att vÀlja sjÀlv kassen Àr den bÀsta dÄ den ger dig som kund möjligheten att vÀlja maten som levereras i din matkasse. Varje vecka publicerar Linas matkasse nÀmligen 30 nya recept som du kan vÀlja mellan.

Simple Feast

Aldrig tidigare har sÄ mÄnga valt att följa en vegansk diet och dÀrför Àr efterfrÄgan pÄ veganska matkassar i Stockholm större Àn nÄgonsin förr. Den enda aktör som vi anser lyckas leverera en riktigt bra vegansk matkasse Àr Simple Feast. Du vÀljer sjÀlv om du vill ha Family Feast, Season Feast eller Comfort Food, samt om kassen ska vara vegetarisk eller vegansk. Dessutom Àr alla ingredienser och rÄvaror 100 % ekologiska.

JÀmför alla matkassar

VarumÀrke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

LĂ€nk

Hello Fresh Logotyp

5.0 PoÀng

408 – 896 kr

30% rabatt pĂ„ första tvĂ„ matkassarna & 20% rabatt pĂ„ tredje och fjĂ€rde. 
Rabattkod: 

HELLOAFF925

Linas Logotyp

4.9 PoÀng

439 – 798 kr

30% rabatt pÄ tvÄ matkassar för alla nya kunder!
Rabattkod: NYKUND21

Middagsfrid

4.9 PoÀng

445 – 645 kr

20% rabatt pÄ tre matkassar för alla nya kunder!
Rabattkod: NYAR20

Simple feast Logotyp

4.7 PoÀng

649 – 1249 kr

Upp till 600 kr rabatt pĂ„ 4 matkassar.  RABATTKOD: FROST

Matkomfort Logotyp

4.7 PoÀng

 515 – 1815 kr

150 kr rabatt pÄ de fyra första kassarna.
Ecoviva Logotyp

4.7 PoÀng

879 – 979 kr

200 kr rabatt pÄ ditt första köp för nya kunder. Rabattkod: valkommen200

Gi Logotyp

4.7 PoÀng

695 – 1995 kr

Billigare pris per portion desto mer du bestÀller.