Matkasse Gävle

Alla vet vad det viktigaste för alla gävlebor är. Detta är den årliga julbocken som alltid riskerar att brännas ned av någon vilseledd julhatare. Något som kanske kommer tvåa på listan av allt det viktiga kan mycket möjligen vara alla matkassar i Gävle med hemleverans. Precis som i alla andra större svenska kommuner har Gävle ett spännande utbud matkassar.

I det fallet finns det något som nästan alla anställda, företagare eller frilansare har gemensamt. De lever i parförhållanden eller med barnfamiljer. När arbete och familj kombineras, kommer detta för det mesta att leda till tidsbrist under de vanliga veckodagarna. När detta händer kan ett av de bästa valen vara att slippa handla och beställa en komplett matkasse i Gävle.

Här kan du spara massor med tid gällande allt från att handla och välja måltider till att laga maten. Detta samtidigt som du också alltid får härligt inspirerande recept tillsammans med färska och näringsrika produkter av högsta kvalitet i dina matkassar.

Gävle fängelsemuseum.

Bästa matkassarna i Gävle

Vi har som vanligt hittat de tre bästa, mest pålitliga och spännande leverantörerna av matkassar i Halmstad. Här får du alltid en bra variation och härliga priser på mat av hög kvalitet. Leverantörer som du verkligen kan lita på, där du får din matkasse i Halmstad levererad hem till dörren på samma dag varje vecka.

Hello Fresh matkasse

HelloFresh logotyp

Matkassar med fokus på färska ingredienser för en ökad inspiration i köket.

Från: 550 SEK

 • Skräddarsydda matkassar
 • Ständiga rabatter
 • Leverans i nästan hela Sverige
 • Mycket ekologiska varor
 • Billiga matkassar

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 659 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Middagsfrid matkasse

Middagsfrid logotyp

Världens första matkasse håller måttet än idag. Alltid mat av högsta kvalitet.

Från: 609 SEK

 • Enkel och relaterbar mat
 • Bästa möjliga råvarorna
 • Först i världen med matkassar
 • Alterantiv för vego-dieter
 • Billiga priser

Det är enkelt att beställa en matkasse i Gävle

Det bästa med allt det som gäller matkasse Gävle, är att denna beställs på bara 5 minuter. Om du inte redan har en prenumeration för då kommer matkassen automatiskt hemlevererad varje vecka på samma utvalda dag och tid.

När du för första gången ska beställa din matkasse i Gävle kommer du att behöva registrera ett konto med personliga uppgifter och din adress. Här kan du sedan välja matkasse och utföra din betalning med Visa eller Mastercard. Du kan även ansöka om fakturaköp, vilket medför att du får genomgå en kreditkontroll för att bli godkänd fakturakund.

Kort information om de bästa matkassarna i Gävle

När du vill ha kvalitet och variation i din matkasse Halmstad, Vi har som sagt rekommendera tre olika matkassar i Gävle och de alla erbjuder något unikt. Nedan kan du läsa mer om varje enskild aktör och du kan även klicka dig vidare till våra omfattande recensioner.

Du kommer alltid kunna finna det du söker, däribland originalkassar och spännande inspirationskassar till snabblagad mat med alla de läckra och välsmakande recept som inte tar så lång tid att förbereda.

HelloFresh matkasse i Gävle

HelloFresh är en internationell leverantör av matkassar som idag levererar i princip till hela Sverige, inklusive Gävle. Till skillnad från de flesta av sina konkurrenter erbjuder inte HelloFresh fasta matkassar utan som kund kan du välja mellan 12 nya recept varje vecka.

Förutom ett stort fokus på att erbjuda den bästa maten möjligt strävar HelloFresh även efter att göra världen lite bättre. Exempelvis är de CO2-neutrala och de är skickliga på att begränsa matsvinnet i varje kasse.

Linas Matkasse i Gävle

Det finns många anledningar att välja Linas Matkasse. En av de stora är att alla som nya kunder får ett mycket lågt och bra nykundspris på sina två första leveranser. Dock är detta något som försvinner efter två leveranser. Vad som inte försvinner hos Linas Matkasse i Gävle är alla de spännande recepten, den höga kvaliteten på maten och de pålitliga leveranserna du får av färska ingredienser.

Utöver detta finns det ett mycket intressant och spännande urval av olika matkassar. Här finner du allt från Barnkassen och Flexitariankassen till Inspirationskassen samt Originalkassen för att bara ta några av de 7 olika kassar som erbjuds.

Middagsfrid matkasse i Gävle

Likaså Middagsfrid håller ett mycket bra urval av matkassar i Gävle. Här väljer du mellan inte mindre än 10 olika kassar. Bland dessa gömmer sig också två specialkassar där du har möjlighet att göra tilläggsbeställning av Melliskassen och Fruktkassen. Utöver detta finner du, som sagt, 8 andra kassar proppfulla med veckans ingredienser för de läckra recepten som medföljer.

Här väljer du mellan Originalkassen i olika storlekar, där du även finner en som passar de större familjerna. Utöver detta kan valet falla på Vegokassen, Flexitariankassen eller Barnkassen för alla de som vill äta god mat som barnen gillar bäst. Precis som tidigare så kommer även här alla nya kunder att få ett prova-på-pris på sin första leverans. Faktum är att du kan tjäna så mycket som över 30 % på din första beställning av Middagsfrids matkasse i Gävle.

Jämför alla matkassar i Gävle

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

550-1090kr

1359kr rabatt på fem kassar

4.9 Poäng

659-1099kr

30% rabatt på din första & 20% på dina 2 nästa matkassar

Linas Logotyp

4 Poäng

445-925kr

Nej

Middagsfrid

4.9 Poäng

589-1059kr

30% rabatt på första & 20% på din andra och tredje matkasse

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

550-2495kr

Nej

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

100 kronor rabatt för nya kunder (köp över 750kr)

4.5 Poäng

599-1373kr

25% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

1029-1189kr

Nej

Gi Logotyp

4.4 Poäng

699-2195kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp


3.9 Poäng

579-769kr

Nej

Gi Logotyp


3.6 Poäng

469-1089kr

Nej

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nej

Gi Logotyp

3.5 Poäng

879-1749kr

Nej