Matkasse Södertälje

Våra experter har testat och jämfört alla matkassar i Södertälje som idag går att beställa!

Var befinner du dig egentligen när du är bosatt i Södertälje? Är detta en förort till Stockholm, eller är det en egen stad? Det är en bra fråga och svaret är att Södertälje är en fristående stad men stor koppling till Stockholm. Närheten till huvudstaden innebär att det finns många riktigt bra matkassar i Södertälje.

Utöver matkassar hittar du bland annat Scania Lastvagnar – som är ett mycket uppskattat lastbilsmärke världen över – i Södertälje. I staden bor det 75 000 invånare och här ligger ett mycket välkänt universitetssjukhus samt stora delar av den svenska forskningen inom medicin. Allt detta resulterar i ett stort behov för matkasse i Södertälje då många i staden är upptagna och inte har tid att laga mat varje dag.

Tror du att en matkasse hade varit en smidig lösning för dig kan vi meddela att vi redan testat och utvärderat alla alternativen. På följande sida har vi sedan listat de bästa matkassarna i Södertälje.

Kanalen i Södertälje där man också kan köpa matkassar.

Bästa matkassarna i Södertälje

Vi har sedan ett tag tillbaka granskat de företag som levererar matkassar i Sverige och så klart även kollat på de bästa matkassarna i Södertälje. De tre absolut bästa har vi listat nedan.

Hello Fresh matkasse

HelloFresh logotyp

Matkassar med fokus på färska ingredienser för en ökad inspiration i köket.

Från: 550 SEK

 • Skräddarsydda matkassar
 • Ständiga rabatter
 • Leverans i nästan hela Sverige
 • Mycket ekologiska varor
 • Billiga matkassar

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 659 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Middagsfrid matkasse

Middagsfrid logotyp

Världens första matkasse håller måttet än idag. Alltid mat av högsta kvalitet.

Från: 609 SEK

 • Enkel och relaterbar mat
 • Bästa möjliga råvarorna
 • Först i världen med matkassar
 • Alterantiv för vego-dieter
 • Billiga priser

Olika matkassar i Södertälje

Vad vill du äta för mat? Är det så att du söker dig till vegetariska måltider eller kanske är vegan med en ännu hårdare diet? Inga problem! Här i Södertälje kommer du alltid att finna en leverantör som ger dig stor variation varje vecka, mat av hög kvalitet samt 100 % ekologiska matkassar.

Är det så att du gillar all typ av mat och har bestämt dig att leva livet till max? Ja, då finner du allsköns matkassar med svenskt kött, fågel och fisk från KRAV-märkta uppfödare. Oavsett hur du äter kan du alltid räkna med högsta kvalitet och massor av spännande recept året runt.

Enkelt att beställa en matkasse i Södertälje

Alla som har en telefon eller dator samt Internetuppkoppling kommer att kunna beställa matkasse i Södertälje. Det enda du behöver göra för att få din första matkasse hemlevererad:

 1. Registrera ett kundkonto
 2. Välja din matkasse
 3. Betala för ditt köp

I samband med att du placerar din första beställning aktiverar du även en prenumeration på matkassar i Södertälje. Däremot binder du dig inte till något utan kan fritt avsluta, göra uppehåll eller avsäga dig veckans matkasse precis när du själv önskar. Betalning kan ske med kort – Mastercard eller Visa – alternativt ansöka om att betala mot faktura.

Därefter kommer du få en matkasse varje vecka och börja spara massor av tid som du istället kan tillbringa runt matbordet tillsammans med hela familjen.

Kort information om de bästa matkassarna i Södertälje

Efter grundlig granskning av alla leverantörer av matkasse Södertälje har vi kommit fram till att det finns tre olika företag som erbjuder matkassar med hemleverans som håller en högre kvalitet och service. Nedan ser du tre korta paragrafer rörande våra utvalda leverantörer men du får gärna klicka dig vidare till våra detaljerade matkasserecensioner.

HelloFresh matkasse i Södertälje

HelloFresh är idag en av de större aktörerna på marknaden och de levererar bland annat matkassar till Södertälje och resten av Stockholm med omnejd. Företaget strävar efter att gynna ett hållbart samhälle, varför de erbjuder mycket ekologiska råvaror samtidigt som de klimatkompenserar. Välj mellan en klassisk, vegetarisk, familjevänlig eller snabb matkasse.

Linas Matkasse i Södertälje

Valet av Linas Matkasse Södertälje kan falla på alla som gillar allt inom mat till de som vill kunna laga sin mat snabbt och enkelt. Detta samt att det också finns matkassar till de som gillar flexitarian diet och lite mera avslappnad vegetarisk diet. Hos Linas Matkasse hittar du 7 olika kassar att välja mellan. Dessutom får du ett nykundspris långt under ordinarie pris, på dina första leveranser.

Middagsfrid matkasse i Södertälje

Middagsfrid är ett seriöst företag som levererar matkasse Södertälje med stort fokus på hållbarhet och ekologiska produkter. Här får du alltid svenskt kött, fågel samt fisk där du alltid känner den färska smaken på dina rätter. Här finns det hela 10 olika matkassar att välja mellan och du får ett prova-på-pris på din första beställning.

Jämför alla matkassar i Södertälje

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

550-1090kr

1359kr rabatt på fem kassar

4.9 Poäng

659-1099kr

30% rabatt på din första & 20% på dina 2 nästa matkassar

Linas Logotyp

4 Poäng

445-925kr

Nej

Middagsfrid

4.9 Poäng

589-1059kr

30% rabatt på första & 20% på din andra och tredje matkasse

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

550-2495kr

Nej

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

100 kronor rabatt för nya kunder (köp över 750kr)

4.5 Poäng

599-1373kr

25% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

1029-1189kr

Nej

Gi Logotyp

4.4 Poäng

699-2195kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp


3.9 Poäng

579-769kr

Nej

Gi Logotyp


3.6 Poäng

469-1089kr

Nej

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nej

Gi Logotyp

3.5 Poäng

879-1749kr

Nej