Matkasse Jönköping

Jönköping ligger som du säkert redan vet mittemellan två av Sveriges tre största städer – Malmö och Stockholm. Vilket innebär att det finns många tillgängliga matkassar i Jönköping. 

Som vida känt måste vi alla äta samtidigt som de flesta också vill njut av kvalitet och så god smak som möjligt. Vill du ha full frihet att använda din tid till det du anser viktigt så bör du överväga en matkasse i Jönköping.

Med en ledande matkasse får du alltid en välfylld kasse med de bästa svenska råvarorna, ekologiskt odlade grönsaker och härliga recept för mellan 3-4 middagar i veckan. Att beställa matkasse är något som blir populärare för varje år som går.

Med Jönköpings närmare 100 000 invånare finns det idag flera leverantörer av matkassar men du förtjänar endast att använda de absolut bästa.

Bästa matkassarna i Jönköping

Vi har granskat och valt ut de tre bästa svenska leverantörerna av matkassar i Jönköping så att du enkelt kan hitta en kasse lever upp till dina förväntningar. Detta samtidigt som du alltid får en regelbunden leverans som du verkligen kan lita på.

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 659 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Matkomforts matkasse

Matkomform logotyp

Lyxiga matkassar som framställs av kockar. Exklusivitet genomsyrar hela detta varumärke.

Från: 650 SEK

 • Restaurangvärdiga recept
 • Exlusiva råvaror
 • Matkassen med bästa såsen
 • Varierande recept
 • Riktigt prisvärdamatkassar

HelloFresh

HelloFresh logotyp

HelloFreshs varumärke genomsyras av fräschhet med fokus på rena råvaror och ekologiskt framställda ingredienser, vilket är anledningen till deras imponerande internationella expanderad.

Från: 550 SEK

 • 5 recept för 2 personer
 • Utan bindningstid
 • Passar allätare

Olika sorters matkassar i Jönköping

Vare sig du söker en fruktkasse, en ekologisk matkasse eller originalkasse kan du garanterat hitta rätt hos våra utvalda leverantörer. För en del spelar det ingen roll vad de äter, medan andra vill kunna finna vegetariska och veganska dieter. Det viktigaste är att alla ska kunna följa den diet och äta den mat de har vigt sitt liv åt. 

Som sagt delar de flesta av oss en kärlek till mat vilket är precis vad våra utvalda leverantörer garanterar i varje leverans. Givetvis i kombination med läckra recept som får de mest kräsna munnar att vattnas.

Det är enkelt att köpa en matkasse i Jönköping

Det kommer inte vara några problem att beställa en matkasse i Jönköping, även om du aldrig haft mat på hemleverans tidigare. När du beställer en matkasse så startar du automatisk en prenumeration. Detta avtal kan du dock avbryta, pausa eller ändra när du vill då du aldrig binder upp dig till något.

Beställningar placerar du i webbläsaren på din mobil eller dator, fast vissa erbjuder även en särskild mobilapplikation. Efter det väljer du din matkasse bland det sortiment som erbjuds, för att sedan registrera betalningsuppgifter och utföra din betalning. Du kan oftast välja mellan kortbetalning alternativt ansöka om att få dina matkassar levererade mot sedevanlig faktura.

Kort information om de bästa matkassarna i Jönköping

Utbudet med matkassar i Jönköping är inte lika brett som på andra orter i Sverige. Trots det finns tre av våra favoriter tillgängliga vilket innebär att du kan beställa allt från traditionella matkassar till mer specifika varianter, exempelvis en vegansk matkasse.

Linas matkasse i Jönköping

Att välja Linas Matkasse är det redan otaliga som gjort över hela Sverige. Om du läser recensioner av denna leverantör verkar det också som om de flesta är nöjda med det som levereras. För vem skulle inte vara det när du får ekologiskt odlade grönsaker och rotsaker, samtidigt som all fågel, fisk och allt kött är från svenska leverantörer? Inte vi åtminstone.

När du sedan kan välja allt från flexitariankasse och vegetarisk kasse till barnkasse, snabbkasse eller originalkasse. Ja, då blir det ännu tydligare varför Lina är så populär.

Simple Feast matkasse i Jönköping

Varför människor väljer Simple Feast kommer du snabbt förstår efter att ha läst vår recension om aktörens vegetariska och veganska matkassar. Något du alltid kan räkna med är att du får högsta kvalitet och smak på rätter från enbart 100 % ekologiska produkter. 

Faktum är att även de som normalt sett äter alla typer av mat borde prova denna leverantör av matkasse Jönköping: om än bara för att uppleva de naturliga smakerna som växtriket har att erbjuda.

Matkomforts matkasse i Jönköping

Vill du istället njut av riktigt lyxig mat som tillagats av kockar kan vi rekommendera Matkomfort. Denna bransch ledande leverantör av matkassar har valt att fokusera på maträtter och smaker som sätter guldkant på vardagen.

Det innebär att du få matkassar med exklusiva råvaror, riktigt goda färdiglagade såser och framför allt recept som passat på en finare krog. Allt utan att behöva spendera tid på att planera, förbereda eller laga mat själv.

Jämför alla matkassar i Jönköping

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

550-1090kr

1359kr rabatt på fem kassar

4.9 Poäng

659-1099kr

30% rabatt på din första & 20% på dina 2 nästa matkassar

Linas Logotyp

4 Poäng

445-925kr

Nej

Middagsfrid

4.9 Poäng

589-1059kr

30% rabatt på första & 20% på din andra och tredje matkasse

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

550-2495kr

Nej

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

100 kronor rabatt för nya kunder (köp över 750kr)

4.5 Poäng

599-1373kr

25% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

1029-1189kr

Nej

Gi Logotyp

4.4 Poäng

699-2195kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp


3.9 Poäng

579-769kr

Nej

Gi Logotyp


3.6 Poäng

469-1089kr

Nej

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nej

Gi Logotyp

3.5 Poäng

879-1749kr

Nej