Matkasse Jönköping

Jönköping ligger som du säkert redan vet mittemellan två av Sveriges tre största städer – Malmö och Stockholm. Vilket innebär att det finns många tillgängliga matkassar i Jönköping. 

Som vida känt måste vi alla äta samtidigt som de flesta också vill njut av kvalitet och så god smak som möjligt. Vill du ha full frihet att använda din tid till det du anser viktigt så bör du överväga en matkasse i Jönköping.

Med en ledande matkasse får du alltid en välfylld kasse med de bästa svenska råvarorna, ekologiskt odlade grönsaker och härliga recept för mellan 3-4 middagar i veckan. Att beställa matkasse är något som blir populärare för varje år som går.

Med Jönköpings närmare 100 000 invånare finns det idag flera leverantörer av matkassar men du förtjänar endast att använda de absolut bästa.

Bästa matkassarna i Jönköping

Vi har granskat och valt ut de tre bästa svenska leverantörerna av matkassar i Jönköping så att du enkelt kan hitta en kasse lever upp till dina förväntningar. Detta samtidigt som du alltid får en regelbunden leverans som du verkligen kan lita på.

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 519 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Simple Feast matkasse

Matkassen för vegetarianer och veganer. Även stort fokus på ekologiska varor från Sverige.

Från: 649 SEK

 • Helveganska matkassar
 • Exklusiva svenska råvaror
 • Leverans i storstäder
 • Ekologiska ingredienser
 • Fördelaktiga rabatter

Matkomforts matkasse

Matkomform logotyp

Lyxiga matkassar som framställs av kockar. Exklusivitet genomsyrar hela detta varumärke.

Från: 515 SEK

 • Restaurangvärdiga recept
 • Exlusiva råvaror
 • Matkassen med bästa såsen
 • Varierande recept
 • Riktigt prisvärdamatkassar

Olika sorters matkassar i Jönköping

Vare sig du söker en fruktkasse, en ekologisk matkasse eller originalkasse kan du garanterat hitta rätt hos våra utvalda leverantörer. För en del spelar det ingen roll vad de äter, medan andra vill kunna finna vegetariska och veganska dieter. Det viktigaste är att alla ska kunna följa den diet och äta den mat de har vigt sitt liv åt. 

Som sagt delar de flesta av oss en kärlek till mat vilket är precis vad våra utvalda leverantörer garanterar i varje leverans. Givetvis i kombination med läckra recept som får de mest kräsna munnar att vattnas.

Det är enkelt att köpa en matkasse i Jönköping

Det kommer inte vara några problem att beställa en matkasse i Jönköping, även om du aldrig haft mat på hemleverans tidigare. När du beställer en matkasse så startar du automatisk en prenumeration. Detta avtal kan du dock avbryta, pausa eller ändra när du vill då du aldrig binder upp dig till något.

Beställningar placerar du i webbläsaren på din mobil eller dator, fast vissa erbjuder även en särskild mobilapplikation. Efter det väljer du din matkasse bland det sortiment som erbjuds, för att sedan registrera betalningsuppgifter och utföra din betalning. Du kan oftast välja mellan kortbetalning alternativt ansöka om att få dina matkassar levererade mot sedevanlig faktura.

Kort information om de bästa matkassarna i Jönköping

Utbudet med matkassar i Jönköping är inte lika brett som på andra orter i Sverige. Trots det finns tre av våra favoriter tillgängliga vilket innebär att du kan beställa allt från traditionella matkassar till mer specifika varianter, exempelvis en vegansk matkasse.

Linas matkasse i Jönköping

Att välja Linas Matkasse är det redan otaliga som gjort över hela Sverige. Om du läser recensioner av denna leverantör verkar det också som om de flesta är nöjda med det som levereras. För vem skulle inte vara det när du får ekologiskt odlade grönsaker och rotsaker, samtidigt som all fågel, fisk och allt kött är från svenska leverantörer? Inte vi åtminstone.

När du sedan kan välja allt från flexitariankasse och vegetarisk kasse till barnkasse, snabbkasse eller originalkasse. Ja, då blir det ännu tydligare varför Lina är så populär.

Simple Feast matkasse i Jönköping

Varför människor väljer Simple Feast kommer du snabbt förstår efter att ha läst vår recension om aktörens vegetariska och veganska matkassar. Något du alltid kan räkna med är att du får högsta kvalitet och smak på rätter från enbart 100 % ekologiska produkter. 

Faktum är att även de som normalt sett äter alla typer av mat borde prova denna leverantör av matkasse Jönköping: om än bara för att uppleva de naturliga smakerna som växtriket har att erbjuda.

Matkomforts matkasse i Jönköping

Vill du istället njut av riktigt lyxig mat som tillagats av kockar kan vi rekommendera Matkomfort. Denna bransch ledande leverantör av matkassar har valt att fokusera på maträtter och smaker som sätter guldkant på vardagen.

Det innebär att du få matkassar med exklusiva råvaror, riktigt goda färdiglagade såser och framför allt recept som passat på en finare krog. Allt utan att behöva spendera tid på att planera, förbereda eller laga mat själv.

Jämför alla matkassar i Jönköping

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

408 – 896 kr

Spara upp till 965 kr på dina första 4 matkassar!
HELLOAFF965

4.9 Poäng

439 – 798 kr

Få 20% rabatt på dina två första matkassar – spara upp till 600 kronor.
Kod: NYKUND_SOMMAR


Linas Logotyp

4.9 Poäng

365 - 629 kr

20% rabatt för alla nya kunder! Kod: GRÖNMAT2022

Middagsfrid

4.9 Poäng

445 – 645 kr


Simple feast Logotyp

4.7 Poäng

649 – 1249 kr

Spara 20% på din första matkasse!

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

 515 – 1815 kr

600 kr rabatt på de 4 första kassarna! (150 kr/kasse)

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

200 kronor rabatt för nya kunder (köp över 700kr): NY200KR

4.5 Poäng

Från 599 kr

50% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

879 – 979 kr

200 kr rabatt på ditt första köp för nya kunder. Rabattkod: PASSION

Gi Logotyp

4.4 Poäng

695 – 1995 kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp

4.0 Poäng

Från 529 kr

25% rabatt för alla nya kunder

Gi Logotyp


3.9 Poäng

379 – 679 kr

Just nu första kassen för 299 kronor.

Gi Logotyp


3.6 Poäng

399 – 949 kr

Just nu 100 kronor rabatt på första kassen.

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nya kunder får 100 kronor rabatt på beställning för 700 kronor!

Gi Logotyp

3.5 Poäng

599 - 1 599 kr

Rabatt på första matkassen du beställer