Matkasse Lund

Den välkända svenska universitetsstaden Lund är platsen där man ska lära sig för livet. Fast hur det ligger till med resultaten och hur mycket alla studenter egentligen lär sig i Lund har vi ingen aning om. Dock vet vi att alla äter mat, samt att de flesta måste jobba för att kunna ha råd att äta den mat de gillar. I Lund finns det totalt över 100 000 invånare (om man inkluderar studenterna). Det innebär att tiotusentals munnar ska mättas flera gånger om dagen, vilket man enklast gör med en matkasse i Lund.

Alla behöver vi spara tid. Detta från alla de studenter som vill ha mera fritid med vänner och ungdomslivet, till alla de som är i parförhållande och alla barnfamiljer som dagligen måste sköta sitt privatliv i kombination med det dagliga jobbet. Stämmer det in på dig kan du spara enormt mycket tid genom att välja att få en av de bästa matkassarna i Lund hemlevererade en gång i veckan.

Vidare hjälper detta dig att käka nyttigare och fräschare mat samtidigt som du helt kan släppa tankarna på vad du ska laga till middag. Alla matkassar i Lund från våra tre utvalda leverantörer kommer med spännande och intressanta recept på nya måltider till flera dagar i veckan.

Bästa matkassarna i Lund

När du väljer att få en matkasse i Lund hemlevererad av en av våra utvalda leverantörer nedan kan du alltid vara säker på att du gjort ett bra val. Detta eftersom vi garanterar att våra rekommendationer dels är seriösa men även att våra betyg är de mest träffsäkra i industrin.

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 659 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Middagsfrid matkasse

Middagsfrid logotyp

Världens första matkasse håller måttet än idag. Alltid mat av högsta kvalitet.

Från: 609 SEK

 • Enkel och relaterbar mat
 • Bästa möjliga råvarorna
 • Först i världen med matkassar
 • Alterantiv för vego-dieter
 • Billiga priser

HelloFresh

HelloFresh logotyp

HelloFreshs varumärke genomsyras av fräschhet med fokus på rena råvaror och ekologiskt framställda ingredienser, vilket är anledningen till deras imponerande internationella expanderad.

Du väljer själv om du vill ha en klassisk, barnvänlig, snabb & enkel eller lakto-ovo vegetarisk matkasse.

Från: 550 SEK

 • 5 recept för 2 personer
 • Utan bindningstid
 • Passar allätare

Olika matkassar i Lund

Oavsett vad du önskar av din matkasse finns det säkerligen en som passar dig i Lund. Det spelar ingen roll om du vill ha mat av hög kvalitet som kan tillagas inom 15 minuter, endast äter veganskt eller uppskattar en skön matlagningsstund där du verkligen får laga något spännande och intressant. Allt detta och mycket mer finner du i våra rekommenderade matkassar i Lund.

Efter att du valt vilken typ av matkasse du vill ha efter dina behov och önskemål är det dags att hitta rätt matkasse. Du hittar sammanfattade information om matkassarna längre ner i denna guide och met detaljerad information hittar du i våra omfattande recensioner.

Det är enkelt att beställa matkasse i Lund

För varje år som går ska allt gå snabbare och det ska vara så enkelt som möjligt. Givetvis har alla som levererar matkasse i Lund tagit fasta på det. Här kommer du som i vilken webbutik som helst registrera ett kundkonto. Detta kan du göra i allt från mobiler och surfplattor till datorer.

När detta är gjort kommer du ha full frihet att i vilken enhet som helst utföra ditt val av och din beställning av matkasse. För att slutföra ditt köp och ditt abonnemang på matkasse i Lund en gång i veckan, utför du sedan din betalning. Detta kan ske med Mastercard eller Visa. Du som vill kan även ansöka om att bli godkänd som fakturakund.

Beroende på leverantör, kommer sedan din matkasse att levereras samma dag varje vecka, till du själv gör en paus eller avslutar ditt abonnemang.

Kort information om de bästa matkassarna i Lund

När du nu vet hur det går till att köpa matkasse Lund finner du kortfattad information om vad våra tre utvalda leverantörer har att erbjuda gällande matkassar med hemleverans i Lund. Som student kan det vara fördelaktigt att dela kostnaden med flera men även du som har familj kommer garanterat hitta en lämplig matkasse här.

Linas matkasse i Lund

När valet faller på Linas Matkasse Lund, kommer detta för det mesta vara av två härliga anledningar. Det första är den stora glädjen i att alltid finna en stor variation av matkassar där det finns något för alla och som levereras med recept på riktigt smakrika och ljuvliga måltider. Det andra är att alla nya kunder hos denna leverantör får ett fantastiskt nykundspris på sina två första leveranser av matkasse i Lund.

Simple Feast matkasse i Lund

De som väljer Simple Feast är alla vegetarianer och veganer som håller hårt på sin diet och bara vill ha naturliga och 100 % ekologiska produkter i sin mat. Här levereras måltider som kan serveras och lagas till på bara cirka 10-15 minuter.

Simple Feast erbjuder antingen vegankasse eller matkasse för vegetarianer. Du väljer 3 middagar för 2-3 personer eller den större som räcker till 4-5 personer. Till och med du som äter allt borde prova den ljuvliga och smakrika matkasse som levereras från Simple Feast.

Middagsfrids matkasse i Lund

Hos Middagsfrid – denna speciellt utvalda leverantör – finns det en kasse för alla. Välj mellan 8 kompletta kassar med allt från vegetariska och ekologiska ingredienser till prima svenskt kött, fågel och fisk. Utöver detta finns det också fruktkasse eller melliskasse, där du enkelt kan komplettera ditt matintag med nyttiga mellanmål.

Som ny kund hos Middagsfrid får du frid i sinnet och full frihet att finna din perfekta matkasse. Vid din första beställning erbjuds du dessutom ett riktigt attraktivt nykundspris.

Jämför alla matkassar i Lund

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

550-1090kr

1359kr rabatt på fem kassar

4.9 Poäng

659-1099kr

30% rabatt på din första & 20% på dina 2 nästa matkassar

Linas Logotyp

4 Poäng

445-925kr

Nej

Middagsfrid

4.9 Poäng

589-1059kr

30% rabatt på första & 20% på din andra och tredje matkasse

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

550-2495kr

Nej

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

100 kronor rabatt för nya kunder (köp över 750kr)

4.5 Poäng

599-1373kr

25% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

1029-1189kr

Nej

Gi Logotyp

4.4 Poäng

699-2195kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp


3.9 Poäng

579-769kr

Nej

Gi Logotyp


3.6 Poäng

469-1089kr

Nej

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nej

Gi Logotyp

3.5 Poäng

879-1749kr

Nej