Matkasse Upplands Väsby

Antalet matkassar i Upplands Väsby växer för varje år som passerar och idag är utbudet lika brett som spännande!

Detta är en kommun som ligger belägen i den norra delen av Stockholms Län. Faktum är att Upplands Väsby inte alls är så stort utan här bor cirka 40 000 invånare. Eftersom staden är en del av Stockholm storstadsområde finns det många matkassar i Upplands Väsby.

Ta tåget till Upplands Väsby.

I likhet med resten av Sverige har människor i Upplands Väsby svårt att få tiden att räcka till. Varje dag ska det finnas tid till barnen, skola, jobb, matlagning och sedan lite kvalitetstid med familjen.

Lyckligt lottade är de som kan tajma in allt detta och skapa ett perfekt och harmoniskt liv. Vi andra får göra det bästa av situationen och då är matkasse i Upplands Väsby en utmärkt lösning som både kan spara tid och pengar samtidigt som det minskar ditt matsvinn och (förhoppningsvis) ger dig lite ny inspiration i köket.

Vad du också kommer att få med detta val är friheten av att slippa hitta på veckans middagsmeny, samtidigt som du alltid får svenska ingredienser med ett stort fokus på hållbarhet och ekologiska produkter. Här finner alla par och familjer samt även ensamstående alltid ett bra val av ingredienser och näringsrika samt färska produkter.

Vare sig du gillar vegetarisk mat, föredrar glutenfria maträtter eller är en klassisk allätare, finns det en bra matkasse hos en av våra rekommenderade leverantörer.

De 3 bästa matkassarna i Upplands Väsby

Vi har arbetat hårt med att hitta och granska alla matkassar i Upplands Väsby. De tre absolut bästa har vi sedan skrivit detaljerade recensioner om och listat här i guiden. På så sätt kan du snabbt lokalisera en lämpliga matkasse som går att beställa i Upplands Väsby.

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 659SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Middagsfrid matkasse

Middagsfrid logotyp

Världens första matkasse håller måttet än idag. Alltid mat av högsta kvalitet.

Från: 609 SEK

 • Enkel och relaterbar mat
 • Bästa möjliga råvarorna
 • Först i världen med matkassar
 • Alterantiv för vego-dieter
 • Billiga priser

HelloFresh

HelloFresh logotyp

HelloFreshs varumärke genomsyras av fräschhet med fokus på rena råvaror och ekologiskt framställda ingredienser, vilket är anledningen till deras imponerande internationella expanderad.

Du väljer själv om du vill ha en klassisk, barnvänlig, snabb & enkel eller lakto-ovo vegetarisk matkasse.

Från: 550 SEK

 • 5 recept för 2 personer
 • Utan bindningstid
 • Passar allätare

Olika sorters matkassar i Upplands Väsby

Tack vare Upplands Väsbys praktiska placering strax utanför Stockholm råder här ingen brist på bra matkassar. Här finns allt från vegetariska och ekologiska kassar samt matkassar för flexitarianer.  Utöver det finns här ett stort sortiment traditionella matkassarna med mat som passar barn som vuxna och allt däremellan.

Är det så att söker efter en kasse med mellanmål, frukt eller recept som man lagar på 15-25 minuter. Då finner du även detta bland alla de matkassar som dessa leverantörer tillhandahåller. Givetvis alltid med nya ingredienser och recept varje vecka.

Enkelt att handla en matkasse i Upplands Väsby

Oavsett vilken matkasse i Upplands Väsby som du väljer kommer det vara enkelt att registrera, beställa och hantera sitt kundkonto. Allt detta kan du göra snabbt och lätt online via mobil, surfplatta eller dator.

När du väl funnit din matkasse och klickar på köp, kommer du få registrera kundkonto med leveransadress. Detta för att sedan i nästa steg utföra din betalning. De olika betalningsmetoder som erbjuds är Visa och Mastercard. Utöver detta kan du som vill betala mot faktura, efter det att du blivit godkänd via kreditprövning.

Efter det är det sedan bara att invänta varje veckas matkasse på samma dag, med nya spännande recept och råvaror av hög kvalitet från lokala bönder. Prenumerationen du startar är inte bindande utan kan avbrytas, ändras och pausas när som helst.

Kort information om de bästa matkassarna i Upplands Väsby

Nedan hittar du kort information om de tre leverantörer som vi rekommenderar för matkasse i Upplands Väsby. För ännu mer information om de olika aktörerna kan du klicka dig vidare till våra matkasserecensioner där vi samlat allt du behöver känna till om varje aktör.

Linas Matkasse i Upplands Väsby

Att så många väljer Linas Matkasse i Upplands Väsby är lätt att förstå. Här erbjuds alla kunder ett nykundspris som involverar ett kraftigt reducerat pris på dina första leveranser av matkasse i Upplands Väsby.

Utöver detta är de mycket noga med allt från punktliga leveranser till ett fokus på ekologiska produkter, färska ingredienser, hög kvalitet och inspirerande recept. Detta är bara några få anledningar att välja Linas Matkasse där det alltid erbjuds något nytt och spännande varje vecka.

Middagsfrid Matkasse i Upplands Väsby

Att välja Middagsfrid som leverantör av matkasse i Upplands Väsby är dock precis lika bra som något. Här erbjuds alltid högsta kvalitet, ekologiska produkter, svenskt kött, fågel och fisk samt att de erbjuder en stor idérikedom när det gäller recept på allt från vardagliga till festliga måltider för hela familjen.

Vare sig du väljer barnkasse eller originalkasse så får du alltid något spännande och intressant varje vecka som kund hos Middagsfrid. Komplettera gärna med Melliskasse eller Fruktkasse för att få allt komplett och alltid ha något gott att äta när hungern sätter in.

Ecoviva matkasse i Upplands Väsby

Ecoviva är det bästa valet för alla er som antingen äter vegetariskt eller vill utesluta köttprodukter ur en eller fler av veckans middagar. Här finns ingen vegansk matkasse men stora valmöjligheter för alla andra, även allätare.

Företaget strävar dessutom efter att begränsa vårt negativ inverkan på planeten, varför de bland annat klimatkompenserar och planerar varje matkasse helt utan matsvinn.

Jämför alla matkassar i Upplands Väsby

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

550-1090kr

1359kr rabatt på fem kassar

4.9 Poäng

659-1099kr

30% rabatt på din första & 20% på dina 2 nästa matkassar

Linas Logotyp

4 Poäng

445-925kr

Nej

Middagsfrid

4.9 Poäng

589-1059kr

30% rabatt på första & 20% på din andra och tredje matkasse

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

550-2495kr

Nej

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

100 kronor rabatt för nya kunder (köp över 750kr)

4.5 Poäng

599-1373kr

25% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

1029-1189kr

Nej

Gi Logotyp

4.4 Poäng

699-2195kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp


3.9 Poäng

579-769kr

Nej

Gi Logotyp


3.6 Poäng

469-1089kr

Nej

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nej

Gi Logotyp

3.5 Poäng

879-1749kr

Nej