Matkasse Eskilstuna

Alla som bor i arbetarstaden Eskilstuna kommer inte att ha några som helst problem att finna en lämplig matkasse i Eskilstuna med hemleverans. I följande guide hittar du de tre bästa leverantörerna som slagit in sig på den lokala marknaden.

Eskilstuna är som bekant en traditionell svensk stad med många barnfamiljer och ett kraftfullt fokus på arbetarklassen. Detta samtidigt som det också är en stad dit många företag flyttar sin verksamhet av logistiska skäl, dvs. närheten till Stockholm.

Klosters kyrka i Eskilstuna

I och med det kommer det finna massor med arbete i denna stad, vilket leder till att de som vill tjäna pengar också kommer att förlora mycket tid. Kanske så mycket att det blir ett hektiskt liv att planera in dagliga inköp av mat

Det kan också vara så att många drar sig för att gå ut och äta varje dag av kostnadsmässiga skäl. I det fallet passar det perfekt att prenumerera på en av alla matkassar i Eskilstuna. På så sätt begränsar du tiden du spenderar i köket samtidigt som du kan pressa ner priserna per måltid markant.

Bästa matkassarna i Eskilstuna

Givetvis vill du då bara ha din matkasse levererad av de bästa leverantörerna som är aktiva i din kommun. Detta för att få en hög kvalitet på maten, samtidigt som du får näringsrika och färska produkter. Vare sig du är vegan, vegetarian eller allätare, kommer det alltid att finnas ett bra val av matkasse i Eskilstuna.

Simple Feast matkasse

Matkassen för vegetarianer och veganer. Även stort fokus på ekologiska varor från Sverige.

Från: 649 SEK

 • Helveganska matkassar
 • Exklusiva svenska råvaror
 • Leverans i storstäder
 • Ekologiska ingredienser
 • Fördelaktiga rabatter

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 519 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Ecoviva matkasse

Ecoviva logotyp

Matkassar i hållbarhetens tecken. Alltid ekologiskt och alternativ för vegetarianer och allätare.

Från: 879 SEK

 • 100 % ekologisk
 • Stort leveransområde
 • Laktos- och glutenfira kassar
 • Småskaliga producenter
 • Tillvalskasse med frukt

Olika sorters matkassar i Eskilstuna

En anledning till varför så många köper matkasse är att de inte har tid att köpa allt de behöver för att laga mat i hemmet. Här kan det helt enkelt vara så att du anser fritiden ska spenderas med familj och vänner. Ytterligare en fördel med matkassar på hemleverans är att du får en mer variationsrik diet än om du hade handlat på egen hand.

Med våra tre leverantörer finns det närmare 20 olika typer av matkassar att välja mellan. Det innebär helt enkelt att du enkelt kan hitta den bästa matkassen att får hemlevererad på en veckobasis.

Enkelt att handla matkasse i Eskilstuna

Utöver de faktum att du får variationsrikt diet, hög kvalitet, näringsrika ingredienser och mer tid över till familjen finns det mycket mera som talar för matkassarna i Eskilstuna. Genom att bara välja din matkasse online och betala med kort eller mot faktura har du snabbt bekräftat din första beställning.

Leveranser från våra rekommenderade leverantörer sker en gång i veckan på utvalda dagar. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att vara utan mat i hemmet.

Kort information om våra utvalda matkassar i Eskilstuna

Utöver de faktum att du får variationsrikt diet, hög kvalitet, näringsrika ingredienser och mer tid över till familjen finns det mycket mera som talar för matkassarna i Eskilstuna. Genom att bara välja din matkasse online och betala med kort eller mot faktura har du snabbt bekräftat din första beställning. Leveranser från våra rekommenderade leverantörer sker en gång i veckan på utvalda dagar. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att vara utan mat i hemmet.

Simple Feast matkasse i Eskilstuna

Att välja Linas Matkasse är det redan otaliga som gjort över hela Sverige. Om du läser recensioner av denna leverantör verkar det också som om de flesta är nöjda med det som levereras. För vem skulle inte vara det när du får ekologiskt odlade grönsaker och rotsaker, samtidigt som all fågel, fisk och allt kött är från svenska leverantörer? Inte vi åtminstone.

När du sedan kan välja allt från flexitariankasse och vegetarisk kasse till barnkasse, snabbkasse eller originalkasse. Ja, då blir det ännu tydligare varför Lina är så populär.

Linas Matkasse i Eskilstuna

Hos Linas Matkasse får du hela 7 olika härliga matkassar med färska och näringsrika ingredienser av hög kvalitet. Vare sig du vill vara vegetarian, flexitarian eller välja middag tillsammans med barn och familj finner du alltid ett val som passar.

Här finner du också möjligheter att spara tid med matkassar där tillagningstiden enbart ligger mellan 15-25 minuter per middag. Som ny kund hos Linas Matkasse i Eskilstuna, får du också ett nykundspris på dina två första leveranser av matkassar. Givetvis medföljer varje vecka nya heta och spännande recept på god mat för hela familjen.

Ecoviva Matkasse i Eskilstuna

Ecoviva är en fräsch och nytänkande aktör på den svenska marknaden. Under de senaste åren har man flera gånger utmärkts till bäst i test av ledande jämförelsetjänster och idag erbjuder man upp till 90 % certifierade ekologiska produkter.

Utbudet är varierat med ett fokus på nyttig mat och hållbara livsmedel. Här hittar du vegetariska kassar, kassar för flexitarianer och även familjevänliga kassar med smaker som uppskattas av barn. Vidare tillhandahåller Ecoviva laktos- och glutenfria matkassar i Eskilstuna.

Jämför alla matkassar

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

5.0 Poäng

408 – 896 kr

30% rabatt på första två matkassarna & 20% rabatt på tredje och fjärde. 
Rabattkod: 

HELLOAFF925

4.9 Poäng

439 – 798 kr

30% rabatt på två matkassar för alla nya kunder!
Rabattkod: NYKUND21

4.9 Poäng

445 – 645 kr

20% rabatt på tre matkassar för alla nya kunder!
Rabattkod: NYAR20

4.7 Poäng

649 – 1249 kr

Upp till 600 kr rabatt på 4 matkassar.  RABATTKOD: FROST

4.7 Poäng

 505 – 1780 kr

150 kr rabatt på de fyra första kassarna.

4.7 Poäng

879 – 979 kr

200 kr rabatt på ditt första köp för nya kunder. Rabattkod: valkommen200

4.7 Poäng

695 – 1995 kr