Matkasse Eskilstuna

Alla som bor i arbetarstaden Eskilstuna kommer inte att ha några som helst problem att finna en lämplig matkasse i Eskilstuna med hemleverans. I följande guide hittar du de tre bästa leverantörerna som slagit in sig på den lokala marknaden.

Eskilstuna är som bekant en traditionell svensk stad med många barnfamiljer och ett kraftfullt fokus på arbetarklassen. Detta samtidigt som det också är en stad dit många företag flyttar sin verksamhet av logistiska skäl, dvs. närheten till Stockholm.

Klosters kyrka i Eskilstuna

I och med det kommer det finna massor med arbete i denna stad, vilket leder till att de som vill tjäna pengar också kommer att förlora mycket tid. Kanske så mycket att det blir ett hektiskt liv att planera in dagliga inköp av mat

Det kan också vara så att många drar sig för att gå ut och äta varje dag av kostnadsmässiga skäl. I det fallet passar det perfekt att prenumerera på en av alla matkassar i Eskilstuna. På så sätt begränsar du tiden du spenderar i köket samtidigt som du kan pressa ner priserna per måltid markant.

Bästa matkassarna i Eskilstuna

Givetvis vill du då bara ha din matkasse levererad av de bästa leverantörerna som är aktiva i din kommun. Detta för att få en hög kvalitet på maten, samtidigt som du får näringsrika och färska produkter. Vare sig du är vegan, vegetarian eller allätare, kommer det alltid att finnas ett bra val av matkasse i Eskilstuna.

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 659 SEK

  • Anpassningsbara matkassar
  • Bra prissättning
  • Stor variation på recepten
  • Transparenta tjänster
  • Bidrar till biståndsarbete

Ecoviva matkasse

Ecoviva logotyp

Matkassar i hållbarhetens tecken. Alltid ekologiskt och alternativ för vegetarianer och allätare.

Från: 1089 SEK

  • 100 % ekologisk
  • Stort leveransområde
  • Laktos- och glutenfira kassar
  • Småskaliga producenter
  • Tillvalskasse med frukt

Olika sorters matkassar i Eskilstuna

En anledning till varför så många köper matkasse är att de inte har tid att köpa allt de behöver för att laga mat i hemmet. Här kan det helt enkelt vara så att du anser fritiden ska spenderas med familj och vänner. Ytterligare en fördel med matkassar på hemleverans är att du får en mer variationsrik diet än om du hade handlat på egen hand.

Med våra tre leverantörer finns det närmare 20 olika typer av matkassar att välja mellan. Det innebär helt enkelt att du enkelt kan hitta den bästa matkassen att får hemlevererad på en veckobasis.

Enkelt att prenumerera på matkassar i Eskilstuna

Utöver de faktum att du får variationsrikt diet, hög kvalitet, näringsrika ingredienser och mer tid över till familjen finns det mycket mera som talar för matkassarna i Eskilstuna. Genom att bara välja din matkasse online och betala med kort eller mot faktura har du snabbt bekräftat din första beställning.

Leveranser från våra rekommenderade leverantörer sker en gång i veckan på utvalda dagar. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att vara utan mat i hemmet.

Kort information om de bästa matkassarna i Eskilstuna

Utöver de faktum att du får variationsrikt diet, hög kvalitet, näringsrika ingredienser och mer tid över till familjen finns det mycket mera som talar för matkassarna i Eskilstuna. Genom att bara välja din matkasse online och betala med kort eller mot faktura har du snabbt bekräftat din första beställning. Leveranser från våra rekommenderade leverantörer sker en gång i veckan på utvalda dagar. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att vara utan mat i hemmet.

Linas Matkasse i Eskilstuna

Hos Linas Matkasse får du hela 7 olika härliga matkassar med färska och näringsrika ingredienser av hög kvalitet. Vare sig du vill vara vegetarian, flexitarian eller välja middag tillsammans med barn och familj finner du alltid ett val som passar.

Här finner du också möjligheter att spara tid med matkassar där tillagningstiden enbart ligger mellan 15-25 minuter per middag. Som ny kund hos Linas Matkasse i Eskilstuna, får du också ett nykundspris på dina två första leveranser av matkassar. Givetvis medföljer varje vecka nya heta och spännande recept på god mat för hela familjen.

Ecoviva Matkasse i Eskilstuna

Ecoviva är en fräsch och nytänkande matkasse på den svenska marknaden. Under de senaste åren har man flera gånger utmärkts till bäst i test av ledande jämförelsetjänster och idag erbjuder man upp till 90 % certifierade ekologiska produkter.

Utbudet är varierat med ett fokus på nyttig mat och hållbara livsmedel. Här hittar du vegetariska kassar, kassar för flexitarianer och även familjevänliga kassar med smaker som uppskattas av barn. Vidare tillhandahåller Ecoviva laktos- och glutenfria matkassar i Eskilstuna.

Jämför alla matkassar i Eskilstuna

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

550-1090kr

1359kr rabatt på fem kassar

4.9 Poäng

659-1099kr

30% rabatt på din första & 20% på dina 2 nästa matkassar

Linas Logotyp

4 Poäng

445-925kr

Nej

Middagsfrid

4.9 Poäng

589-1059kr

30% rabatt på första & 20% på din andra och tredje matkasse

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

550-2495kr

Nej

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

100 kronor rabatt för nya kunder (köp över 750kr)

4.5 Poäng

599-1373kr

25% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

1029-1189kr

Nej

Gi Logotyp

4.4 Poäng

699-2195kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp


3.9 Poäng

579-769kr

Nej

Gi Logotyp


3.6 Poäng

469-1089kr

Nej

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nej

Gi Logotyp

3.5 Poäng

879-1749kr

Nej