Matkasse Eskilstuna

Alla som bor i arbetarstaden Eskilstuna kommer inte att ha några som helst problem att finna en lämplig matkasse i Eskilstuna med hemleverans. I följande guide hittar du de tre bästa leverantörerna som slagit in sig på den lokala marknaden.

Eskilstuna är som bekant en traditionell svensk stad med många barnfamiljer och ett kraftfullt fokus på arbetarklassen. Detta samtidigt som det också är en stad dit många företag flyttar sin verksamhet av logistiska skäl, dvs. närheten till Stockholm.

Klosters kyrka i Eskilstuna

I och med det kommer det finna massor med arbete i denna stad, vilket leder till att de som vill tjäna pengar också kommer att förlora mycket tid. Kanske så mycket att det blir ett hektiskt liv att planera in dagliga inköp av mat

Det kan också vara så att många drar sig för att gå ut och äta varje dag av kostnadsmässiga skäl. I det fallet passar det perfekt att prenumerera på en av alla matkassar i Eskilstuna. På så sätt begränsar du tiden du spenderar i köket samtidigt som du kan pressa ner priserna per måltid markant.

Bästa matkassarna i Eskilstuna

Givetvis vill du då bara ha din matkasse levererad av de bästa leverantörerna som är aktiva i din kommun. Detta för att få en hög kvalitet på maten, samtidigt som du får näringsrika och färska produkter. Vare sig du är vegan, vegetarian eller allätare, kommer det alltid att finnas ett bra val av matkasse i Eskilstuna.

Simple Feast matkasse

Matkassen för vegetarianer och veganer. Även stort fokus på ekologiska varor från Sverige.

Från: 649 SEK

 • Helveganska matkassar
 • Exklusiva svenska råvaror
 • Leverans i storstäder
 • Ekologiska ingredienser
 • Fördelaktiga rabatter

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 519 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Ecoviva matkasse

Ecoviva logotyp

Matkassar i hållbarhetens tecken. Alltid ekologiskt och alternativ för vegetarianer och allätare.

Från: 879 SEK

 • 100 % ekologisk
 • Stort leveransområde
 • Laktos- och glutenfira kassar
 • Småskaliga producenter
 • Tillvalskasse med frukt

Olika sorters matkassar i Eskilstuna

En anledning till varför så många köper matkasse är att de inte har tid att köpa allt de behöver för att laga mat i hemmet. Här kan det helt enkelt vara så att du anser fritiden ska spenderas med familj och vänner. Ytterligare en fördel med matkassar på hemleverans är att du får en mer variationsrik diet än om du hade handlat på egen hand.

Med våra tre leverantörer finns det närmare 20 olika typer av matkassar att välja mellan. Det innebär helt enkelt att du enkelt kan hitta den bästa matkassen att får hemlevererad på en veckobasis.

Enkelt att prenumerera på matkassar i Eskilstuna

Utöver de faktum att du får variationsrikt diet, hög kvalitet, näringsrika ingredienser och mer tid över till familjen finns det mycket mera som talar för matkassarna i Eskilstuna. Genom att bara välja din matkasse online och betala med kort eller mot faktura har du snabbt bekräftat din första beställning.

Leveranser från våra rekommenderade leverantörer sker en gång i veckan på utvalda dagar. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att vara utan mat i hemmet.

Kort information om de bästa matkassarna i Eskilstuna

Utöver de faktum att du får variationsrikt diet, hög kvalitet, näringsrika ingredienser och mer tid över till familjen finns det mycket mera som talar för matkassarna i Eskilstuna. Genom att bara välja din matkasse online och betala med kort eller mot faktura har du snabbt bekräftat din första beställning. Leveranser från våra rekommenderade leverantörer sker en gång i veckan på utvalda dagar. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att vara utan mat i hemmet.

Linas Matkasse i Eskilstuna

Hos Linas Matkasse får du hela 7 olika härliga matkassar med färska och näringsrika ingredienser av hög kvalitet. Vare sig du vill vara vegetarian, flexitarian eller välja middag tillsammans med barn och familj finner du alltid ett val som passar.

Här finner du också möjligheter att spara tid med matkassar där tillagningstiden enbart ligger mellan 15-25 minuter per middag. Som ny kund hos Linas Matkasse i Eskilstuna, får du också ett nykundspris på dina två första leveranser av matkassar. Givetvis medföljer varje vecka nya heta och spännande recept på god mat för hela familjen.

Ecoviva Matkasse i Eskilstuna

Ecoviva är en fräsch och nytänkande matkasse på den svenska marknaden. Under de senaste åren har man flera gånger utmärkts till bäst i test av ledande jämförelsetjänster och idag erbjuder man upp till 90 % certifierade ekologiska produkter.

Utbudet är varierat med ett fokus på nyttig mat och hållbara livsmedel. Här hittar du vegetariska kassar, kassar för flexitarianer och även familjevänliga kassar med smaker som uppskattas av barn. Vidare tillhandahåller Ecoviva laktos- och glutenfria matkassar i Eskilstuna.

Jämför alla matkassar i Eskilstuna

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

408 – 896 kr

Spara upp till 965 kr på dina första 4 matkassar!
HELLOAFF965

4.9 Poäng

439 – 798 kr

Få 20% rabatt på dina två första matkassar – spara upp till 600 kronor.
Kod: NYKUND_SOMMAR


Linas Logotyp

4.9 Poäng

365 - 629 kr

20% rabatt för alla nya kunder! Kod: GRÖNMAT2022

Middagsfrid

4.9 Poäng

445 – 645 kr


Simple feast Logotyp

4.7 Poäng

649 – 1249 kr

Spara 20% på din första matkasse!

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

 515 – 1815 kr

600 kr rabatt på de 4 första kassarna! (150 kr/kasse)

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

200 kronor rabatt för nya kunder (köp över 700kr): NY200KR

4.5 Poäng

Från 599 kr

50% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

879 – 979 kr

200 kr rabatt på ditt första köp för nya kunder. Rabattkod: PASSION

Gi Logotyp

4.4 Poäng

695 – 1995 kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp

4.0 Poäng

Från 529 kr

25% rabatt för alla nya kunder

Gi Logotyp


3.9 Poäng

379 – 679 kr

Just nu första kassen för 299 kronor.

Gi Logotyp


3.6 Poäng

399 – 949 kr

Just nu 100 kronor rabatt på första kassen.

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nya kunder får 100 kronor rabatt på beställning för 700 kronor!

Gi Logotyp

3.5 Poäng

599 - 1 599 kr

Rabatt på första matkassen du beställer