Matkasse Växjö

Växjö är en spännande och intressant svensk stad med ett brett sortiment matkassar till alla. Utöver detta finns också massor av saker att göra både för barn och vuxna och för alla de som inte vill spendera alldeles för mycket tid i köket och mataffären finns det alltid en matkasse i Växjö som kan underlätta livet ditt.

Väljer du en av våra rekommenderade matkassar kommer du slippa att tänka på vad det ska bli till middag. Du behöver heller inte trängas på stormarknaden eller vara begränsad av det smala sortimentet i kvartersbutiken. Istället kommer du alltid få smakrik och nyttig mat levererad direkt till dörren.

Växjö centrum och domkyrka

De bästa matkassarna i Växjö innehåller bara färska ingredienser, ett fokus på ekologiska produkter samt svenskt kött, fågel och fisk. Dessutom är det i regel billigare att använda en matkasse än att handla själv då du slipper allt matsvinn.

De 3 bästa matkassarna i Växjö

Vi har arbetat hårt med att hitta och granska alla matkassar i För att finna de bästa leverantörerna av matkasse Växjö krävs kunskap. Dessvärre har de flesta av oss inte tid till att granska det stora utbudet matkassar för att utvärdera vilken leverantör som är bäst. Därför föreslår vi istället att du litar på oss och tar en närmare titt på vilka matkassar vi rekommenderar och varför.

Simple Feast matkasse

Matkassen för vegetarianer och veganer. Även stort fokus på ekologiska varor från Sverige.

Från: 649 SEK

 • Helveganska matkassar
 • Exklusiva svenska råvaror
 • Leverans i storstäder
 • Ekologiska ingredienser
 • Fördelaktiga rabatter

HelloFresh matkasse Växjö

HelloFresh logotyp

Internationell leverantör av matkassar i Växjö. Skräddarsy matkassen efter dina önskemål!

Från: 442 SEK

 • Bästa möjliga råvarorna
 • Skräddarsy din matkasse
 • Internationell aktör etablerad globalt
 • Vegetarisk matkasse
 • Grym rabatt för nya kunder

Linas matkasse

Linas matkasse logotyp

En av de mest uppskattade matkassarna i Sverige. Bläddra i brett sortiment av spännande recept.

Från: 519 SEK

 • Anpassningsbara matkassar
 • Bra prissättning
 • Stor variation på recepten
 • Transparenta tjänster
 • Bidrar till biståndsarbete

Olika sorters matkassar i Växjö

Alla ni som bor i Växjö har tur med tanke på hur många matkassar ni har att välja mellan. Antalet valmöjligheter är så klart störst för de som äter en blandad kost och inte utesluter matgrupper. Dock finns det matkassar för alla andra också, exempelvis glutenfria kassar, vegetariska, snabba och billiga matkassar.

De tre aktörer vi valt att rekommendera arbetar också ständigt med att förbättra de råvaror de erbjuder och idag är nästan alla tillgängliga matkassar i Växjö helt eller åtminstone delvis ekologiska.

Enkelt att handla en matkasse i Växjö

Vare sig du går till stormarknaden eller kvartersbutiken så tar det tid att handla mat, för att inte tala om den tid som krävs för att planera och tillaga måltider. Så varför inte ta den enkla vägen och låta proffs leverera spännande recept och bra mat direkt till dörren?

Att registrera ett kundkonto online hos en av de leverantörer vi presenterar är busenkelt. Du anger ditt namn, adress, e-post och telefonnummer innan du väljer en betalningsmetod du föredrar: kort (Visa, Mastercard) eller mot faktura (Klarna).

I och med det har du startat en prenumeration på matkasse i Växjö och kommer därmed få en ny matkasse levererad varje vecka. Observera att prenumerationerna inte är bindande och att du när som helst kan avbryta, ändra eller pausa dina leveranser.

Kort information om våra utvalda matkassar i Växjö

Nedan ser du kort information om de leverantörer som erbjuder matkasse Växjö med hemleverans. Vill du veta mera om dessa finns utförliga recensioner om varje aktör som du hittar i menyn högst upp på sidan eller genom att följa en av länkarna i denna guide.

Linas Matkasse i Växjö

När du väljer Linas Matkasse Växjö kommer du få ett utbud av 7 matkassar att välja mellan. Här finner du allt från inspirationskasse och barnkasse till flexitariankasse samt vegetarisk kasse för lakto-ovo vegetarianer. Givetvis finns också originalkasse och snabbkassar. Du får alltid den bästa maten och smakrika recept.

Linas Matkasse har ett stort fokus på hög kvalitet och ekologiska produkter. Som ny kund erbjuds du ett nykundspris på dina första leveranser. Du som väljer Linas Matkasse i Växjö kommer helt enkelt alltid att få nya spännande recept att tillaga för ett mycket fördelaktigt pris.

Middagsfrid Matkasse i Växjö

Vår andra leverantör heter Middagsfrid och erbjuder ett sortiment av 10 matkassar i Växjö. Middagsfrid var även först i världen med att erbjuda matkassar.

Idag erbjuder de allt från vegetariska kassar och originalkassar till en snabbkasse och en barnvänlig matkasse. Det är också denna leverantör som erbjuder de största matkassarna i Växjö som passar de stora familjerna. För de som vill finns det också extrakassar som Melliskassen och Fruktkassen att välja mellan.

Ecoviva matkasse i Växjö

Ecoviva matkasse i Växjö tillhandahåller flera grymma matkassar för diverse dieter, exempelvis för flexitarianer och vegetarianer samt för de som äter laktos- och glutenfritt. Alla kassarna är ekologiska och det inkluderar både grönsaker och köttvaror.

Dessvärre är Ecoviva något dyrare än sina konkurrenter och passar inte bra för dig som söker en billig matkasse. Prioriterar du å andra sidan hållbara råvaror och riktigt högkvalitativa recept så kommer Ecoviva passa som handen i handsken.

Jämför alla matkassar i Växjö

Varumärke

Testbetyg

Recension

Pris

Rabatt

Länk

Hello Fresh Logotyp

5.0 Poäng

408 – 896 kr

Spara upp till 965 kr på dina första 4 matkassar!
HELLOAFF965

4.9 Poäng

439 – 798 kr

Få 20% rabatt på dina två första matkassar – spara upp till 600 kronor.
Kod: NYKUND_SOMMAR


Linas Logotyp

4.9 Poäng

365 - 629 kr

20% rabatt för alla nya kunder! Kod: GRÖNMAT2022

Middagsfrid

4.9 Poäng

445 – 645 kr


Simple feast Logotyp

4.7 Poäng

649 – 1249 kr

Spara 20% på din första matkasse!

Matkomfort Logotyp

4.7 Poäng

 515 – 1815 kr

600 kr rabatt på de 4 första kassarna! (150 kr/kasse)

Matkomfort Logotyp

4.5 Poäng

N/A

200 kronor rabatt för nya kunder (köp över 700kr): NY200KR

4.5 Poäng

Från 599 kr

50% på första Familjelådan

Ecoviva Logotyp

4.5 Poäng

879 – 979 kr

200 kr rabatt på ditt första köp för nya kunder. Rabattkod: PASSION

Gi Logotyp

4.4 Poäng

695 – 1995 kr

Billigare pris per portion desto mer du beställer.

Gi Logotyp

4.0 Poäng

Från 529 kr

25% rabatt för alla nya kunder

Gi Logotyp


3.9 Poäng

379 – 679 kr

Just nu första kassen för 299 kronor.

Gi Logotyp


3.6 Poäng

399 – 949 kr

Just nu 100 kronor rabatt på första kassen.

Gi Logotyp


3.5 Poäng

N / A

Nya kunder får 100 kronor rabatt på beställning för 700 kronor!

Gi Logotyp

3.5 Poäng

599 - 1 599 kr

Rabatt på första matkassen du beställer