Mathem lanserar expressleverans på Södermalm

Bara dagar efter att Mathem meddelande att de varslar alla anställda på Mat.se och planerar att stänga ner tjänsten helt, kommer nyheten att man lanserar en experessleverans på Södermalm.

Tjänsten som man kallar Mathem Express smyglanserades egentligen redan vid årsskiftet men då endast för befintliga kunder på Södermalm. Men nu lanseras alltså tjänsten för alla hushåll på Södermalm, Reimersholme och Långholmen; detta efter att man slagit beställningsrekord nästan dagligen i flera månader.

Den nya, snabbare tjänsten huserar i en så kallad “light store” på Södermalm och innebär att kunder kan beställa sin dagligvaror och få dem levererade inom 30 minuter. Sortimentet ska vara likvärdigt det i en vanlig matbutik och priserna skiljer sig inte från Mathems ordinarie prissättning. Tills vidare kommer även leveransen att vara kostnadsfri.

Alla leveranser kommer genomföras med splitternya elfordon för optimal hållbarhet.

Mer om Mathem

Mathem.se är Sveriges ledande matbutik på nätet och man har idag mer än en tredjedel av marknadsandelarn. Sortimentet inkluderar dagligvaror, köksprodukter och man har exklusiva samarbeten med Kronans Apotek och Clas Ohlson för läkemedel och teknikprylar.

Läs mer i vår heltäckande Mathem recension!