Gordon Delivery: Leverans av matkassar

gordon delivery

Visste du att företaget Gordon Delivery levererar majoriteten av alla matkassar i Sverige? Marknaden för matkassar är stor och bred. Som kund kan du välja och vraka bland flera företag med olika typer av matkassar. Men vad du kanske inte vet är att Gordon Delivery ser till att de kommer till din dörr. 

Det innebär att oavsett om du beställer från exempelvis HelloFresh, Ecoviva eller Hemköp så är det samma lastbil som levererar din matkasse. Det kan du ha i åtanke när matkasseföretagen marknadsför sig med miljövänliga transporter. Det är flera aktörer som bidrar. 

Du som trogen matkasse-kund har säkert redan upptäckt detta. Om inte så har du säkert sett det, men inte lagt märke till det. När din matkasseleverans är påväg får du som kund ofta sms om att du kan följa leveransen – av Gordon Delivery.

Vad erbjuder Gordon Delivery?

Gordon Delivery erbjuder alltså leverans av matkassar som behöver levereras i kyla. De tar hand om logistiken för matkasse-företagen och det bidrar till två huvudsakliga fördelar:

  • Företagen som säljer matkassar ökar lönsamheten genom att slippa kostnader för logistik, distribution, fordon, teknik och personal.
  • Minskade utsläpp eftersom leveranserna samordnas mellan olika företag vilket innebär färre fordon på vägarna. 

Om det skulle vara så att du är missnöjd med leveransen på något sätt är det alltså kanske inte matkasse-företagets fel. Det kan handla om att varorna inte hållit kvalitet, personen som levererade var otrevlig, sen eller dylikt. Du ska dock alltid reklamera och höra av dig om eventuella problem till företaget som säljer matkassar.

Matkassar som levereras med Gordon Delivery

Som sagt är Gordon Delivery en av Sveriges största leverantörer av matkassar och du som matkasse-kund har till stor chans varit i kontakt och Gordon. 

HelloFresh

HelloFresh-matkasse

HelloFresh är en internationell aktör inom matkassar som specialiserat sig på “välja-själv-kassar”.

Det innebär att du väljer en av de matkassarna som finns tillgängliga och därefter får du varje vecka tillgång till ett stort antal recept som du skapar din egen veckomeny med.

Smidigare än så blir det inte och med leverans utförd av Gordon Delivery, kan du lita på att massarna kommer i tid.

Simple Feast

Simple Feast är en av vår helveganska aktörer på marknaden. Dessutom är deras produkter annorlunda från de flesta då den mesta maten är färdiglagad och endast behöver värmas.

På senaste har företaget börjat erbjuda fler produkter på sin hemsida så att du kan beställa hem basvaror till köket, vilket de kallar “essentials”. Du kan med andra ord får både matkassar och matvaror levererade av Simple Feast tillsammans med Gordon Delivery.

Ecoviva

Ecovivas matkasse

Ecovivas stora fokus är ekologiska råvaror och alla deras kassar är 100% ekologiska. Utbudet är dessutom brett med allt från vegetariska, laktosfria, glutenfria och barnvänliga matkassar.

Här kan du också köpa en matkasse som passar hela familjen och matkassar för de som är “flexitarianer”.

Pålitliga leveranser säkerställs av ett nära samarbete med Gordon Delivery.

Jag som skriver det här inlägget – och länge har använt HelloFresh blev förvånad en dag när jag skulle ha min leverans från Ecoviva och en lastbil täckt av HelloFresh rullade fram utanför porten. Det skapade en nyfikenhet och föraren berättade för mig att HelloFresh är en av deras största kunder, men att det var Gordon Delivery som körde ut alla matkassar. 

När du beställer matkasse av något utav ovanstående företag kan du försäkra dig om en smidig leverans som du kan följa i realtid och som arbetar för ett bättre klimat. Du kan alltid jämföra olika matkassar för att hitta den bästa för dig sett till produkter, antal måltider, pris med mera hos oss.

Gordon Delivery hanterar matbutikernas matkassar

Utöver de matkasse-företag som har e-handel av matkassar finns etablerade mataffärer som använder Gordon Delivery. Det gäller både för dig som köper matkasse från mataffären och dig som handlar mat online.

2 svar på ”Gordon Delivery: Leverans av matkassar”

  1. jag kan inte hitta något medelande när min matkasse från Hello Fresh kommer att levereras. mvh Gunilla Emanuelsson

    Svara
    • Det lättaste sättet att spåra sin matkasse från HelloFresh är med HelloFresh’s egen app. Du kan också logga in via deras hemsida för att se när nästa leverans kommer ske.

      Svara

Lämna en kommentar